Shadow

Nashville SC vs. LA Galaxy – Fotballkamprapport – 10. september 2022


Riqui Puig omsatte et straffespark med kampens siste spark etter at lagkameraten Javier “Chicharito” Hernandez fikk sin tidligere straffe reddet, og gjestende LA Galaxy reddet uavgjort 1-1 med Nashville SC lørdag ettermiddag.

Joe Willis reddet nesten Puigs straff også med et dykk til venstre etter å ha stupt til høyre for å nekte Chicharito i et resultat som til slutt utvider begge lagenes ubeseirede løp til seks kamper. Han duet av gårde på Puigs innsats, men klarte ikke å få sterk nok kontakt med håndflaten til å hindre den fra å krysse mållinjen.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Chicharito bommet også på en straffe på stopptid i LA Galaxys 2-2-uavgjort mot Sporting Kansas City forrige uke, hvoretter han ba om unnskyldning for forsøket på en «Panenka».

Hany Mukhtar scoret også fra flekken i det 29. minutt for sitt MLS-ledende 22. mål da Nashville (12-9-10, 46 poeng) rykket et øyeblikk til tredjeplass i Western Conference, foran FC Dallas på den andre tiebreaken i målforskjellen. . Dallas og resten av vesten spiller senere på lørdag.

Puigs andre mål for Galaxy (11-11-7, 40 poeng) siden hans ankomst og første straffespark i proff-karrieren hjalp LA på åttendeplass med å lukke gapet til to poeng på den syvende og siste West-sluttspillplassen. Etter lørdag vil Galaxy ha en kamp i hånden på alle lag over seg på stillingen.

Fra stedet og spillets gang var Willis den langt travlere målvakten, og leverte syv redninger på en ettermiddag Galaxy skapte de fleste farligere sjansene.

Både Mukhtar og Puigs spotspark ble tildelt av dommer Chris Penso for håndballer etter videoanmeldelse.

Det var Chicharito som tok skuddet som førte til utligningen, en innsats like innenfor 16-meteren mot mål som traff forsvarsspiller Walker Zimmermans høyre arm.

Zimmerman hadde ikke tid til å reagere på skuddet og holde hånden unna. Men Penso mente at forsvarerens arm var forlenget nok fra kroppen til å tildele straffen og gi Zimmerman et andre gule kort i kampen, og sende ham av gårde for de siste øyeblikkene.

Mukhtar fikk straffen selv da han tok et frispark i det 27. minutt like utenfor området som traff den forlengede albuen til midtstopper Derrick Williams i forsvarsmuren.

Straffen hans var lett den beste av de tre som ble tatt i kampen, sendte motsatt vei av keeper Jonathan Bond ned i venstre hjørne.Kilde