Shadow

Lewis Hamilton fleiper om å se på iPaden sin under italiensk Grand PrixSyv ganger Formel 1-mester Lewis Hamilton spøkte på lørdag med at han kunne ta iPaden med seg inn i cockpiten på den italienske Grand Prix for underholdning hvis han setter seg fast i en kø av slipstreaming-biler.

Mercedes-føreren starter 19. søndag på grunn av motorstraff.

“Jeg ser for meg i morgen at alle kommer til å være i et DRS (Drag Reduction System)-tog, og det kommer bare til å sitte der og bare vente på strategi og dekkdegradering og den slags,” sa han til journalister.

“Det er et enkelt stopp i morgen, generelt, og så strategi vil ikke gjøre for mye,” la han til. “Men jeg håper at det er Safety Cars og alle de slags ting.

“Jeg tenkte å bare ta med meg iPaden min i løpet, og når jeg er i DRS-linjen er det bare å se det nye “Game of Thrones”.

Hamilton har vunnet fem ganger på Monza, men har ennå ikke stått på toppen av pallen denne sesongen, hans lengste serie uten seier.

Han måtte bytte motor etter skade på bilens kraftenhet i Belgia forrige måned, og teamet tenkte strategisk fremover.

Neste løp etter Italia er i Singapore, en tett gatebane der forbikjøringer er ekstremt vanskelige, men hvor Mercedes håper å være konkurransedyktig og kanskje ha en sjanse til å vinne.Kilde