Shadow

Mexicos ‘Tecatito’ Corona vil gå glipp av verdensmesterskapetSevilla-vingen Jesus ‘Tecatito’ Corona vil ikke komme seg etter ankelskaden i tide til å spille for Mexico i verdensmesterskapet, har LaLiga-klubbens trener Jorge Sampaoli sagt.

Corona, som har 71 landskamper for Mexico og har scoret 10 mål, fikk et brudd på venstre ankel mens han trente med Sevilla i august og ble operert.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

29-åringen ble utnevnt til Mexico-trener Gerardo “Tata” Martinos foreløpige 31-manns lag, og argentineren hadde regnet med at han ble frisk før 20. november-des. 18-turnering i Qatar.

“Tecatito utvikler seg dag for dag, utskrivelsesdatoen for å komme tilbake til trening med gruppen er 1. eller 2. desember,” sa Sampaoli til journalister.

“Så jeg ser ikke at han har den muligheten [of playing at the World Cup] på grunn av sykemeldingen.

«Utviklingen hans er god, men han hadde en veldig alvorlig skade, og medbringende [his return] fremover kan være en risiko. Her er de som avgjør om han kan være der eller ikke det medisinske personalet.”

Mexico sa at de vil avslutte sin 26-mannslag innen 14. november, tre uker før Corona skal tilbake til trening.

I forrige måned sa Martino at han var forberedt på å vente til siste øyeblikk for å se om Corona, så vel som den skadde Wolves-spissen Raul Jimenez, vil være i stand til å være med i troppen.

Mexico spiller vennskapskamper mot Irak og Sverige før VM-kampanjen deres starter mot Polen 22. november. De møter også Argentina og Saudi-Arabia i gruppe C.Kilde