Shadow

Manchester United kunngjør en avtale med Real Madrid for en signering av Casemiro på £60 millionerManchester United har annonsert en avtale med Real Madrid om å signere midtbanespilleren Casemiro. Overføringen er underlagt avtalen om personlige vilkår, britiske visumkrav og medisinsk behandling, sa United fredag.

Kilder har fortalt ESPN at avtalen er verdt 60 millioner pund, med 10 millioner pund i potensielle tillegg. Han forventes å signere en fireårskontrakt med ytterligere ett års opsjon.

– Notatbok: Ten Hags bekymringer over De Gea
– Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

Real Madrid bekreftet også avtalen i en uttalelse, og la til at det ville bli et avskjedsarrangement for Casemiro på mandag.

“Real Madrid ønsker å oppleve sin takk og hengivenhet for Casemiro, en spiller som nå er en del av legenden til denne klubben,” het det i uttalelsen. “Siden hans ankomst i januar 2013 i en alder av 20 år, har Casemiro vært en av de viktigste spillerne i en av de mest suksessrike epokene i vår historie… En eksemplarisk spiller som har gitt alt for Real Madrid. Real Madrid er og vil alltid være hans hjem.”

Tillegget av Casemiro ville representert et gjennombrudd i Uniteds lange jakt på en midtbanespiller. Klubben har tidligere avtalt et gebyr med Barca på rundt 85 millioner euro for Frenkie de Jong, fortalte kilder til ESPN i juli, men et trekk for den nederlandske landslagsspilleren har stoppet på grunn av at han foretrekker å forbli på Camp Nou. United åpnet deretter forhandlinger om et trekk for Juventus’ Adrien Rabiot, men samtalene brøt sammen på grunn av midtbanespillerens lønnskrav, og vendte klubbens oppmerksomhet mot Casemiro.

Brasil-landskampen hadde i utgangspunktet bestemt seg for ikke å forlate Madrid, men kilder sa til ESPN at han ombestemte seg, og United tilbød ham en høyere lønn enn han fikk i Madrid. Kilder la til at selv om Casemiro vil være en av Uniteds toppinntekter, har han ikke doblet lønnen ved å flytte til Old Trafford.

Han meldte seg på trening fredag ​​før Real Madrid-sjef Carlo Ancelotti bekreftet at 30-åringen hadde fortalt ham at han ønsket å forlate Bernabeu.

“Vi har snakket sammen i morges. Han ønsker å prøve en ny utfordring, en ny mulighet. Jeg forstår dette, også klubben gjør det,” sa Ancelotti.

“På grunn av det han har gjort for denne klubben og for dette laget, må vi ha respekt for dette.”

Casemiro begynte sin karriere på det brasilianske Sao Paulo og begynte i Madrid i 2013, hvor han vant fem Champions League-titler i løpet av sin ni år lange periode i den spanske hovedstaden.

Etter å ha vært en nøkkelspiller i Madrid de siste årene, møtte Casemiro konkurranse om sin plass i start-XI etter klubbens signering på €80 millioner av Aurelien Tchouameni i sommer, og hadde søkt forsikringer fra Ancelotti om sin rolle i laget denne sesongen før han bestemte seg for å akseptere Uniteds tilbud.

Casemiro spilte 336 opptredener i alle konkurranser for Madrid, hvor han også vant tre LaLiga-titler, tre Club World Cup-trofeer og den spanske cupen. Han blir Uniteds fjerde sommersignering, etter Tyrell Malacia, Christian Eriksen og Lisandro Martinez.

Kilder sa til ESPN at United fortsatt håper å legge til flere spillere til troppen før overgangsfristen 1. september.

Kilde