Shadow

Manchester United ‘fortsatt langt unna’ fra Premier Leagues topplag


Erik ten Hag sa at Manchester United ikke er klare til å utfordre Premier Leagues topplag til tross for at det avsluttet tabelltopp Arsenals perfekte start på sesongen.

United vant 3-1 på Old Trafford og gjorde det til fire seire på rad – et løp som inkluderte en 2-1 seier over Liverpool.

– Ogden: Arsenal, Man United-rivalisering er tilbake!
– Dawson: Ten Hag-effekten fortsetter i United-seier over Arsenal

Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Til tross for at de åpnet den nye kampanjen med tap mot Brighton & Hove Albion og Brentford, er Ten Hags lag opp til femteplass på tabellen, men nederlenderen insisterte på at det var for tidlig å vurdere dem som tittelutfordrere.

“Vi er i starten av en prosess, vi er fortsatt langt unna,” sa Ten Hag på en pressekonferanse. “Vi må begynne å gjøre ting mye bedre enn vi gjør, det er en investering. Vi må bli bedre hvis du vil vinne trofeer til slutt.”

United hadde både sommersigneringene Antony og Marcus Rashford på notene mot Arsenal, som kortvarig lå på 1-1 takket være Bukayo Saka.

Antony scoret på sin debut etter hans trekk på €100 millioner fra Ajax, mens Rashford scoret to ganger på ni minutter i andre omgang for å gå videre til tre mål for sesongen – bare to mindre enn tallet for hele forrige sesong.

“De spilte begge bra, en kontinuerlig trussel,” sa Ten Hag. “Jeg vet at angrepet vårt er veldig sterkt – de er kreative og har fart. Dette er første gang de har spilt sammen, og denne prestasjonen er flott å se.”

Arsenal-manager Mikel Arteta ble i mellomtiden overlatt til å beklage en beslutning fra Paul Tierney om å utelukke et tidlig mål fra Gabriel Martinelli etter at VAR Lee Mason hadde oppfordret dommeren til å ta en ny titt på skjermen. Martin Odegaard ble straffet for en utfordring på Christian Eriksen i oppbyggingen, en avgjørelse Arteta var synlig misfornøyd med på sidelinjen.

«Jeg har ikke sett handlingen [again], men de sa at det var en myk foul,” sa Arteta. “Det er bare konsistensen. Det er ingenting vi kan gjøre nå, det er for sent.

“Vi er veldig skuffet over at vi ikke har vunnet kampen. Kampen var der for å ta. Vi har ikke vunnet den fordi vi manglet litt disiplin i noen øyeblikk og vi var ikke hensynsløse nok foran mål.”Kilde