Shadow

Man Utd fortalte Ten Hag å senke håpet for den engelske Premier League-sesongen; Chelsea jakter på tre store signeringer


Manchester United ba den nye sjefen Erik ten Hag redusere forventningene sine foran den nye sesongen – ESPNs Insider Notebook har det siste. PLUSS: Chelseas pengebruk viser ingen tegn til å ta slutt.

Gå til: Chelsea ser etter tre store signeringer | Byens venstreback-søk, Bernardo siste | Ingen kamper i NFL-stil i Premier League | Barca er ikke det eneste LaLiga-problemet med registreringer | PSG forviser Icardi mens de søker en avgang

Ten Hag fortalte å dempe Man Utd forventninger

Manchester United-sjefer var opptatt av at Erik ten Hag skulle nedtone forventningene foran den nye sesongen, sa kilder til ESPN, men nederlenderen bestemte seg i stedet for å snakke opp sjansene sine i et forsøk på å forbedre selvtilliten i troppen hans.

United endte på sjetteplass i Premier League forrige sesong, 13 poeng utenfor Champions League-plassene og hele 35 poeng bak mesterne Manchester City. Det fikk noen Old Trafford-ansatte til å råde Ten Hag til å holde tidlige forventninger “realistiske” mens hoveddelen av troppen forble den samme, men den nye United-sjefen var optimistisk med hensyn til lagets håp for den nye kampanjen i løpet av sommeren.

Han valgte også å snakke om spillerne han arvet – inkludert problemområder i troppen, som sentral midtbane – i et forsøk på å reparere moralen i garderoben etter å ha kommet til konklusjonen at den har blitt alvorlig skadet av en elendig sesong under Ole Gunnar Solskjær og Ralf Rangnick.

– Balotelli? Chicharito? Speider angripere etter Arnautovic-bakslag
– O’Hanlon: Rangering av Premier Leagues beste spillere (E+)

– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

Kilder sa til ESPN at det er en følelse i klubben at noen av Rangnicks offentlige kommentarer om troppen har påvirket spillerne, og Ten Hag har vært raskt ute med å ta avstand fra mye av tyskerens vurdering, inkludert at United trengte “åpen hjerteoperasjon”. denne sommeren. Til tross for mye ros til midtbanespillerne Scott McTominay og Fred før helgens tap mot Brighton, sa kilder til ESPN at Ten Hag allerede var klar over at de ville slite uten ytterligere forsterkninger.

Interessen for Juventus midtbanespiller Adrien Rabiot, som ble offentlig på mandag, har blitt sett på som et knefall på 2-1-tapet mot Brighton, men kilder sa at Juventus først fikk offisiell kontakt fra United på lørdag bare 24 timer før kampen. mot Graham Potters side. United forblir i samtaler om en avtale for Rabiot og forblir i jakten på Barcelonas midtbanespiller Frenkie de Jong til tross for en økende følelse av at de kan tape mot Chelsea. — Rob Dawson

Chelseas pengebruk viser ingen tegn til å ta slutt

Chelsea-hovedtrener Thomas Tuchel vil ha ytterligere tre signeringer før overgangsvinduet stenger neste måned, sa kilder til ESPN, med Wesley Fofana, Frenkie De Jong og Pierre-Emerick Aubameyang hans hovedmål.

De blå er opptatt av å hente inn en midtstopper, en sentral midtbanespiller og en spiss ettersom klubben fortsetter å spille innhenting på overgangsmarkedet. Selv om Chelsea har gjort fem signeringer, inkludert Raheem Sterling, Kalidou Koulibaly og Marc Cucurella, er Tuchel bekymret for dybden og kvaliteten på troppen hans hvis de skal konkurrere om Premier League og Champions League-titlene.

Leicester Citys Fofana er hans øverste midtstoppermål, selv om Leicester krever et verdensrekordgebyr for en forsvarer, i overkant av de 80 millioner pundene Manchester United betalte dem for Harry Maguire i 2019.

The Blues er også interessert i De Jong og har indikert overfor Barcelona at de er villige til å matche Uniteds bud på nederlenderen, som står på €63 millioner og stiger til €75 millioner. Kilder har også indikert at De Jong ønsker å bli i Barcelona, ​​men hvis han blir tvunget til å forlate, vil 25-åringen foretrekke en overgang til Chelsea fremfor United.

Chelsea undersøker også en avtale om å signere spissen Aubameyang, men i likhet med De Jong ønsker han å bli på Camp Nou og hans avgang vurderes kun på grunn av Barcelonas pågående økonomiske vanskeligheter. Chelsea fikk et nytt slag tidligere denne uken da en annen spiss under vurdering, Benjamin Sesko, gikk med på en avtale om å flytte fra FC Salzburg til RB Leipzig neste sommer.

I mellomtiden planlegger Tuchel også for fremtiden med interesse for Inter Milan-midtbanespiller Cesare Casadei, selv om han ikke blir sett på som en umiddelbar førstelagsprospekt gitt at 19-åringen ennå ikke har spilt en kamp i Serie A. — James Olley

spille

1:49

Julien Laurens og Mark Ogden kritiserer Manchester United for å ha målrettet Marko Arnautovic som en spissløsning.

Man City står fast på over £80 millioner-vurderte Bernardo Silva

Manchester City har alvorlige tvil om Barcelona kan komme med en økonomisk pakke for å friste dem til å la Bernardo Silva forlate, sa kilder til ESPN.

Barcelona er ivrig etter den portugisiske midtbanespilleren, som fortalte ESPN denne uken at fremtiden hans fortsatt er i luften før overgangsfristen. Men kilder sa til ESPN at City bare ville vurdere en avtale hvis den spanske siden skulle by på over 80 millioner pund og Premier League-mesterne hadde tid til å finne en passende erstatter. Barcelona er fortsatt i økonomiske vanskeligheter og sliter med å registrere de nye signeringene de har gjort allerede i sommer, og det er en følelse på Etihad Stadium at Silva er utenfor deres rekkevidde.

– Eksklusivt: Bernardo Silva snakker med ESPN

Kilder la til at Citys fokus før overgangsfristen er å signere en etablert venstreback etter å ha gått bort fra en avtale for Marc Cucurella – som siden har sluttet seg til Chelsea – på grunn av Brightons krav om et gebyr på mer enn 50 millioner pund.

City forventes å signere Anderlechts Sergio Gomez for £11 millioner, men han blir hovedsakelig sett på som en utviklingssignering, selv om han kan forbli i klubben denne sommeren hvis en annen bakspiller ikke kommer. — Rob Dawson

spille

1:32

Gab Marcotti og Julien Laurens diskuterer om Timo Werner ville ha en reell innvirkning hvis han returnerte til RB Leipzig.

Ingen utenlandske kamper i NFL-stil i Premier League foreløpig

Premier League vil ikke følge NFL og NBA ved å arrangere kamper utenlands etter at administrerende direktør Richard Masters sa at det “ikke er rett tid” for å gjenopplive planene om å spille kamper i store byer over hele verden.

Tilbake i 2008 ble forslag om å spille en internasjonal runde med Premier League-kamper i tillegg til de 38 vanlige kampene – kalt det 39. trinnet – raskt forlatt etter omfattende fordømmelse fra supportere og mange i spillet, inkludert tidligere Manchester United-manager Sir Alex Ferguson, som kritiserte klubbeiere for å ha unnlatt å konsultere lagledere. Ideen ble også avvist av FIFA og UEFA, men mens prosjektet har vært i kjølelager, har nasjoner inkludert Spania og Italia siden tatt Super Cup-spillene sine – som setter ligavinnere mot cupvinnere – utenlands til land inkludert Kina, Qatar , Saudi-Arabia og Marokko.

Store amerikanske ligaer inkludert NFL og NBA har nå lenge etablert vanlige sesongkamper utenfor USA. Men til tross for den globale appellen til Premier League, som nå har sett at verdien av ligaens utenlandske kringkastingsavtale (5,05 milliarder pund) overstiger de innenlandske rettighetene (5 milliarder pund), sa Masters at det fortsatt er for tidlig å revurdere å ta konkurransekamper utenfor av England og Wales.

“Ja,” sa Masters på spørsmål om det var for tidlig å gå gjennom forslagene. “Vi hadde denne diskusjonen i 2008, som er lenge siden, men jeg tror ikke det er riktig tidspunkt nå. Det er ikke en del av agendaen vår.

“Det er problemer å løse med kalenderen på grunn av endringene på europeisk nivå [new Champions League format from 2024-25] og FIFA har ennå ikke konkludert med hva de vil gjøre med den globale kalenderen.

«Vi er en aktiv del av World Leagues Forum, og diskuterer ting på globalt nivå og ønsker åpenbart å beskytte fotball i den nasjonale ligaen så godt vi kan.

“Det er mange problemer på gang, og for øyeblikket er det det [overseas PL games] er ikke noe som er en del av vår diskusjon.” — Mark Ogden

spille

1:31

Rob Dawson føler at Manchester City vil finne det veldig vanskelig å erstatte Bernardo Silva hvis han forlater klubben før overgangsfristen.

Barcelona er ikke det eneste LaLiga-problemet med registreringer

Barcelonas problemer med å registrere sine nye spillere har dominert overskriftene de siste ukene, men de er ikke det eneste spanske laget som svetter foran den første runden med spill denne helgen.

LaLigas lags utgiftsgrenser har også sett at Real Betis sliter med å registrere nye signeringer – og til og med kontraktsforlengelsen til kaptein Joaquin, 41 – noe som betyr at med bare timer igjen før sesongen starter, hadde de kun registrert 16 førstelag. spillere.

– LaLiga er tilbake! Team for team guide
– Barcelona-kaos: Forklarer deres økonomiske problemer

– Stream hver LaLiga-kamp på ESPN+ (kun USA)

Betis hadde håpet å gi seg selv litt pusterom ved å la vingbacken Alex Moreno bli med i Nottingham Forest, men en sen U-sving fra spilleren så ham avviste et skifte til Premier League tidligere denne uken.

Torsdag kjørte klubben fortsatt for å registrere en rekke store navn, inkludert keeper Claudio Bravo, midtbanespiller Andres Guardado og spiss Willian Jose, samt nytilkomne Luiz Felipe og Luiz Henrique. Kilder fortalte ESPN at Betis skyndte seg å løse situasjonen før åpningskampen for sesongen, og var vertskap for Elche mandag kveld, men at de ikke ønsket å sette noen tidsfrister.

Klubben jobber med mulige spilleravganger, så vel som økonomiske «leveranser» i Barca-stil – kanskje basert på lån mot fremtidige sesongens billettinntekter – som kan bringe inn de nødvendige midlene, sa kilder. Betis har også forsøkt å berolige spillernes agenter med et budskap om ro, og sier at selv om situasjonen ikke kan ordnes denne helgen, er de sikre på å kunne gjøre det før overgangsvinduet stenger 1. september. — Alex Kirkland og Rodri Faez

spille

1:34

Julien Laurens gir en oppdatering om hvor Barcelona står økonomisk, så vel som deres jakt på Manchester Citys Bernardo Silva.

PSG forviser Icardi fra trening

Paris Saint-Germain har forvist Mauro Icardi fra førstelagstrening, sa kilder til ESPN, sammen med en samling andre spillere de er opptatt av å gå videre.

Icardi er på overgangslisten etter at manager Christophe Galtier bestemte seg for å droppe ham fra førstelagstroppen. Spissen, 29, trener nå separat sammen med Ander Herrera, Idrissa Gueye, Thilo Kehrer og Julian Draxler i en andre gruppe kalt «The Loft». Icardi ble utelatt fra troppen til PSGs Ligue 1-åpning mot Clermont forrige helg og bestemte seg for å tilbringe to dager på Ibiza med familien.

Den argentinske landslagsspilleren har gjennomgått en vanskelig periode i Paris etter overgangen fra Inter Milan i 2019. Han scoret 12 i sin første sesong i klubben og deretter syv året etter. Icardi scoret fire forrige sesong, og PSG har forsøkt å tromme opp interessen for spilleren i sommer, men så langt har ingen klubber meldt seg for en spiller som har kontrakt i PSG til 2024.

Torsdag rapporterte ESPN at PSG tok kontakt med Marcus Rashford angående muligheten for å signere Manchester United-spissen for å styrke troppen deres denne sommeren. — Julien LaurensKilde