Shadow

Man Uniteds Ronaldo nektet å komme inn mot Spurs


Manchester United-manager Erik ten Hag har bekreftet at Cristiano Ronaldo nektet å komme inn som innbytter mot Tottenham Hotspur.

Ronaldo ble sett forlate benken før slutten av 2-0-seieren over Spurs onsdag og forlot senere stadion før Ten Hag og United-troppen hadde returnert til garderoben.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

På en pressekonferanse fredag ​​bekreftet Ten Hag at Ronaldo nektet å komme inn som en sen innbytter i kampen, noe som fikk manageren til å droppe 37-åringen fra troppen for å møte Chelsea på lørdag.

På spørsmål om Ronaldo nektet å komme inn som innbytter mot Tottenham, svarte Ten Hag: “Ja.”

Ten Hag la til at Ronaldo allerede hadde blitt advart om oppførselen sin etter at han ble sett på å forlate Old Trafford før slutten av førsesongens vennskap med Rayo Vallecano i juli.

“Jeg er manager og jeg er ansvarlig for toppidrettskulturen her, og jeg må sette standarder og verdier og jeg må kontrollere dem,” la han til.

“Vi er et lag og i laget har vi verdier og standarder, og det må jeg kontrollere. Etter Rayo Vallecano sa jeg til [him] det var uakseptabelt, men han var ikke den eneste, men det er for alle, så når det er andre gang, vil det få konsekvenser.

– Ogden: Ronaldo ødelegger arven fra Manchester United

“Jeg sendte en advarsel i starten av sesongen, neste gang må det få konsekvenser. Fotball er en lagsport og du må oppfylle visse standarder. Og jeg må kontrollere det.”

Ronaldo trente alene med treningstrener på fredag ​​og vil ikke være en del av troppen til kampen mot Chelsea på Stamford Bridge på lørdag.

Han forventes å bli med i hovedgruppen på mandag før Europa League-kampen mot FC Sheriff på Old Trafford på torsdag, og Ten Hag sa at Portugal-spissen fortsatt er “en viktig spiller.”

– Samtalene er mellom Cristiano og meg, sa Ten Hag, som også vil være uten Anthony Martial mot Chelsea mens franskmannen fortsetter å komme seg etter en ryggskade.

“Vi kommer til å savne ham i morgen. Det er en glipp for troppen, men det er viktig for holdningen og mentaliteten til gruppen, og nå må vi fokusere på Chelsea siden det er viktig. Han er fortsatt en viktig del av troppen.”Kilde