Shadow

Man Uniteds Anthony Martial slår ut mot Jose Mourinho, Ole Gunnar Solskjær over behandling


Manchester United-spissen Anthony Martial har kritisert Jose Mourinho og Ole Gunnar Solskjær for måten han ble behandlet på under deres managerperiode.

Den franske landslagsspilleren var Uniteds toppscorer under kampanjen 2015-16, men da Mourinho ble United-manager den påfølgende sesongen, slet spissen med ordinære minutter som starter.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Selv om United vant to store trofeer i Mourinhos debutsesong, beskyldte Martial portugiseren for å ha gått glipp av en plass i verdensmesterskapet i 2018.

“Det startet med historien om skjortenummeret,” sa han til France Football som sitert av RMC Sport. “I løpet av ferien sendte han meg en melding der han spurte om jeg ville bytte til nr. 11, og forklarte at det var flott fordi det var nummeret til legenden Ryan Giggs. Jeg fortalte ham at jeg hadde den største respekten for Giggs, men at Jeg foretrekker å beholde min nr. 9. Og når jeg går tilbake til klubben, ser jeg min nr. 11-skjorte, historien gikk ikke bra.

“Han respekterte meg direkte. Han snakket om meg i pressen, små fraser, litt som han hadde gjort med Karim Benzema i Real Madrid. I [2017-18] sesongen var jeg lagets toppscorer i første halvdel av sesongen, han hentet inn Alexis Sanchez og da spilte jeg ikke så mye. Det var verdenscupsesongen også, og det kostet meg mye på slutten, spesielt ettersom det franske laget vant. Jeg burde vært der.”

Etter Mourinhos oppsigelse i 2018, erstattet Solskjær ham, og selv om Martial nøt en oppblomstring i formen, sa han at han ikke var i stand til å prestere i de siste sesongene av nordmannens stint.

“De siste to sesongene har jeg regelmessig spilt skadet,” la Martial til. “Folk vet ikke det, jeg kunne ikke akselerere i løpet av de fire månedene etter COVID-sesongen. Solskjær forteller meg at han trenger meg, så jeg spiller.

“Gitt spillet mitt, hvis jeg ikke kan akselerere, blir det veldig komplisert. Og jeg blir kritisert – treneren gadd aldri å fortelle det til media. Det er klart at jeg ender opp med å bli skadet for godt, og når jeg kommer tilbake, fullførte jeg ikke lek lenger.

“Jeg tok det veldig dårlig. Jeg hadde en følelse av urettferdighet. Du blir bedt om å ofre deg selv for laget og bak deg blir du avskjediget. For meg er det nesten forræderi. Det er alt jeg hater. Jeg kan klandres, men ikke for å være det. forfalskning.”

Martial er i ferd med å komme seg etter en akillesskade som ble tatt forrige måned, da den nye United-manageren Erik ten Hag ikke kunne gi en tidsramme for spissens retur.Kilde