Shadow

Man United ser på Leeds, USMNT-stjerne Tyler Adams


Sommerens overgangsvindu er stengt for de store ligaene i Europa. Men med et øye på januar, er det mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: USMNTs Adams på Man Utd radar

Manchester United holder øye med Leeds United-midtbanespilleren og USA-landskampen Tyler Adamsifølge Football Insider.

De mener de røde djevlene har overvåket Adams siden hans dager i RB Leipzig, og har i ettertid blitt imponert over måten han har frikjent seg selv i Premier League etter at han flyttet fra Tyskland.

23-åringen flyttet til Elland Road på en overføring på 15 millioner pund som erstatning for Kalvin Phillipsog Adams blir sett på som en av klubbens bedre nylige signeringer til tross for deres dårlige nylige form.

Adams, som har 19 USMNT-landskamper, signerte en femårsavtale da han flyttet til Elland Road, men Old Trafford-siden er fortsatt opptatt av å styrke sine sentrale midtbanealternativer.

3-2-tapet mot Fulham forrige uke var den første kampen Adams har gått glipp av denne sesongen, og hans energi – og statistikk – har imponert. Han topper listen for interceptions på motstanderhalvdelen, og er fjerde høyest for vellykkede taklinger.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

PAPIR SLADDER

Jude BellinghamListen over beundrere vokser for hver kamp, ​​og Sport tror Real Madrid, Chelsea, Liverpool, Manchester City og Manchester United kjemper om 19-åringens signatur. Imponerende mot Stuttgart i Borussia Dortmunds nylige 5-0-ligaseier, og igjen i dødfallet med Manchester City i Champions League, beviser den engelske stjernen at han kan spille konsekvent mot de beste lagene på de høyeste nivåene. Alt dette betyr at det virker stadig mer usannsynlig at han vil se ut sin eksisterende kontrakt, som slutter i 2025.

– Brasilianske TNT Sports tror Real Madrid, Liverpool og Chelsea er i et kappløp om å signere Newcastle Uniteds Bruno Guimaraes. 24-åringen har blitt en nøkkelspiller siden han flyttet fra Lyon, men Newcastle-sjef Eddie Howe er opptatt av å avskrekke kommende beundrere ved å forsøke å forlenge sin eksisterende avtale til 2026. Rapporten sier imidlertid at disse toppsidene alle føler at de kan friste den offensive midtbanespilleren før kampanjen 2023-24.

– Arsenal ser etter å befeste sin posisjon i toppen av Premier League ved å gjøre grep for flere unge prospekter, ifølge Sun. Gunners-sjef Mikel Arteta antas å ha blitt lovet 50 millioner pund for vinteroverganger i forkant av deres strev om Premier League-tittelen. Arteta har stolt på en kjerne på 15 spillere så langt denne sesongen, og han håper han kan legge til to av de tre spillerne i et forsøk på å lette byrden på troppen hans. En av dem antas å være Palmeiras’ 21 år gamle playmaker Danilo, som kan være tilgjengelig i januar gitt at den brasilianske sesongen avsluttes før verdenscupen. Shakhtar Donetsks Mykhailo Mudryk (21) og Villarreal-stjerne Jeremi Pino (20) vurderes også.

– AC Milan er ute etter å styrke angrepsmulighetene sine og vurderer det Armando Broja og Noah Okafor, ifølge Calciomercato. Den albanske internasjonale angriperen Broja (21) er verdsatt til €35 millioner av Chelsea, men signerte nylig en kontraktsforlengelse til 2028. Sveits-spissen Okafor scoret sitt første Champions League-mål for FC Salzburg tidligere denne uken, da han satte netting fra flekken mot Dinamo Zagreb. Kontrakten hans utløper i 2024, og Leeds United følger også med på fremgangen hans.

– Manchester United har allerede blitt koblet til borte Atletico Madrid-vingen Joao Felixmen Calciomercato-journalist Rudy Galetti mener den franske giganten Paris Saint-Germain er i boks setet for å lande den portugisiske kantspilleren. 22-åringen er rapportert å være misfornøyd med sjef Diego Simeone som følge av redusert spilletid, og kan bli fristet av et trekk i januar. Det ser imidlertid ut som om han kanskje foretrekker PSG fremfor United, til tross for at United har to landsmenn inn Cristiano Ronaldo og Bruno Fernandes i sine rekker.

– Chelsea vurderer RB Leipzigs Josko Gvardiol, ifølge Transfermarkt. 23-åringen har vært sentral i klubbens siste ubeseirede løp, og har stoppet motstanderangrep samtidig som han har hjulpet siden til å bryte på disken med et imponerende utvalg av pasninger. Den kroatiske landslagsspilleren signerte nylig en kontraktsforlengelse i september, men det er kanskje ikke nok til å avskrekke fremskritt fra de blå, med Manchester City også interessert.

Kilde