Shadow

Man United kjøler Adrien Rabiot-interessen over lønnskrav, undersøk trekk for Real Madrids Casemiro


Manchester United har kjølt interessen for Adrien Rabiot over det de mener er overdrevne lønnskrav og undersøker i stedet et trekk for Real Madrids midtbanespiller Casemiro, har kilder fortalt ESPN.

United har nektet å møte Rabiots krav til tross for tilbudet om å gjøre den franske midtbanespilleren til en av de best betalte spillerne i klubben.

– Kilder: Man United sikter mot Atleti-spissen Cunha
– Rangering av hver Premier League-overføring noensinne mellom de seks store klubbene

– ESPN+ seerguide: LaLiga, Bundesliga, MLS, FA Cup, mer
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

Kilder har fortalt ESPN at Rabiots forespørsel om en større økonomisk pakke er å kompensere for å ha gitt opp Champions League-fotball i Juventus for å tilbringe minst én sesong i Europa League på Old Trafford.

Manager Erik ten Hag er desperat etter å signere en midtbanespiller før overgangsfristen 1. september. De ser på en avtale for Casemiro, og selv om kilder nær United aksepterer at det er et “langt skudd”, har de fått nok oppmuntring til en avtale er. mulig å forfølge det.

Casemiro, 30, var en erstatning for Real Madrids åpningskamp for sesongen mot Almeria, med manager Carlo Ancelotti i stedet for å velge midtbanen til Toni Kroos, Eduardo Camavinga og sommersigneringen Aurelien Tchouameni.

Kilder har fortalt ESPN at Casemiros preferanse ville være å bli på Bernabeu, hvor han har en kontrakt til 2025, men brasilianeren har ikke utelukket en overgang til Old Trafford.

United er fortsatt i jakten på Barcelonas midtbanespiller Frenkie de Jong, men kilder har fortalt ESPN at de blir mer pessimistiske om hvorvidt en avtale er mulig så nær slutten av vinduet.

Chelsea er også interessert i nederlenderen og De Jong vil helst flytte til en Champions League-klubb hvis han må forlate Camp Nou.

United har fått en katastrofal start på sesongen med tap mot Brighton og Brentford.

Ten Hags lag ligger nederst på Premier League-tabellen med bare to uker til å forbedre troppen før overgangsvinduet stenger.Kilde