Man City møter Chelsea, Man United møter Aston Villa i tredje runde

Manchester City vil møte Chelsea i valget av kampene i Carabao Cup tredje runde som trekkes på onsdag, når Premier Leagues elite gjør sitt inntog i konkurransen.

I en annen etterlengtet kamp vil Manchester United møte Steven Gerrards Aston Villa. Det vil også være en omkamp mellom Leeds United og Wolves etter lagenes sammenstøt i åpningshelgen av Premier League-sesongen som inneholdt en opphetet meningsutveksling mellom managerne Jesse Marsch og Bruno Lage.

Andre steder vil innehaverne av Liverpool møte League One-siden Derby County og Arsenal møter en Premier League-konkurranse mot Brighton.

Tredje runde-kampene vil finne sted mellom 8. november og 10. november.

Onsdag vant Premier League-klubbene Newcastle United og Leeds United motstand i lavere divisjon for å sikre plassene i tredje runde.

Newcastle måtte slå tilbake fra et mål ned for å slå League Two Tranmere Rovers som hadde tatt ledelsen gjennom en Elliott Nevitt-avslutning i det 24. minutt.

Jamaal Lascelles brakte Eddie Howes sidenivå med et kjøring på nært hold før pausen, og New Zealand-spissen Chris Wood kastet et blikk inn i en ypperlig corner fra Kieran Trippier for å sikre en 2-1-seier i det 52. minutt.

Leeds var også redd før han vant 3-1 over Yorkshire-naboene Barnsley.

Et Louis Sinisterra-angrep fra 20 meter satte Leeds på vei før Mateusz Klich doblet fordelen fra straffemerket.

Et dykkende hodestøt fra Mads Andersen ga Barnsley håp og de kunne ha liknet fra straffemerket, men Callum Styles traff stolpen.

Klich sørget for seieren med et curlingskudd i det 56. minutt.

Premier League Brighton & Hove Albion vant 3-0 på League One Forest Green Rovers mens Championship (andre lag) Bristol City vant 3-1 på League One Wycombe Wanderers.

Det største opprøret i andre runde kom tirsdag da Premier League Fulham gikk ned 2-0 etter Crawley Town i fjerde lag.

Manager Marco Silva gjorde 10 endringer for turen og Crawley utnyttet da Tom Nichols satte inn en åpning i det 16. minutt.

Liverpool-utlånte James Balagizi sørget for 2-0 kort tid etter pause, og vertene holdt på komfortabelt for å få til en baneinvasjon etter sluttsignalet.