Shadow

Liverpool og Everton fordømmer rasistisk, støtende krenking av veggmalerier før Merseyside-derbyet


Liverpool og Everton har fordømt ødeleggelsen av veggmalerier etter at støtende graffiti ble malt på flere bygninger før lørdagens Merseyside-derby.

Veggmalerier inkludert de av Trent Alexander-Arnold, Jordan Henderson og Mohamed Salah ble vandalisert i oppbyggingen til kampen, med rasistisk graffiti identifisert.

De to Liverpool-klubbene har sagt at de vil samarbeide med Merseyside-politiet for å identifisere de ansvarlige, og legger til at “hat ikke har noen plass i fotball.”

“Både Everton og Liverpool fotballklubber fordømmer i fellesskap ødeleggelsen av bygninger og veggmalerier i forkant av Merseyside-derbyet,” heter det i en felles uttalelse fra klubbene.

“Begge klubber vil jobbe sammen med Merseyside Police og vil støtte etterforskningen for å finne de ansvarlige. Hat har ingen plass i fotball.

“Sammen vil Everton og Liverpool Football Clubs og deres supportere fortsette å representere byen vår i kampen mot alle former for diskriminering.”

På banen spilte Everton og Liverpool uavgjort 0-0 på Goodison Park da Conor Coady fikk et mål utelukket for offside etter en VAR-gjennomgang.Kilde