Liverpool mot Chelsea – Fotballkamprapport – 18. september 2022

Regjerende mestere Chelsea falt ned til et 2-1-tap mot nyopprykkede Liverpool, og Aston Villa tok en spennende 4-3-seier over Manchester City da åpningsrunden i Super League-sesongen for kvinner ble fullført søndag.

Fran Kirby ga Chelsea ledelsen fra straffemerket i det tredje minuttet, men et par straffespark i andre omgang fra Katie Stengel ga de røde en fantastisk seier da de kom tilbake til toppen.

Tidligere sikret den engelske internasjonale Rachel Daly seg en lignende opprøring da Aston Villa slo Manchester City, og hennes to mål hjalp Villa til å vinne sin første seier over City i konkurransen.

Signert fra NWSL-siden Houston Dash tidligere denne måneden, satte Daly opp Alisha Lehmann for kampens åpningsmål i det 22. minutt før han snappet opp en løs ball og curlet den hjem for det andre 10 minutter senere.

City slo tilbake med Laura Coombs som scoret på begge sider av et Khadija Shaw-angrep for å sette seg i ledelsen i andre omgang, men Villa sørget for 3-3 gjennom Kenza Dali i det 58. minutt.

Det satte scenen for Daly, som startet for England på venstrebacken i hver kamp i deres seirende EM 2022-kampanje, men som ble utplassert her som spiss, for å kaste seg til da City-keeper Ellie Roebuck sølte ballen inn i banen hennes for en enkel avslutning i 76. minutt.

Tottenham Hotspur sikret en 2-1-seier over Leicester City og Lisa Evans fikk det eneste målet da West Ham United slo Everton 1-0 hjemme.

Fredag ​​startet Arsenal sesongen med en 4-0-seier over Brighton & Hove Albion, mens Manchester United gjentok det resultatet med en 4-0-tømming av Reading på lørdag.