Shadow

Celtics Cameron Carter-Vickers kan gå glipp av USMNT-vennskapskamper i septemberCeltic-forsvareren Cameron Carter-Vickers kan gå glipp av USAs to kommende vennskapskamper med en skade, sa den skotske klubbens manager Ange Postecoglou søndag.

Carter-Vickers ble utelatt fra Celtics lag for den skotske Premier League-kampen på søndag – et 2-0-tap mot St. Mirren som avsluttet et 38-kamper ubeseiret løp i ligaen – og Postecoglou sa at midtstopperen “tok seg sårt” ” tidligere denne uken.

– Bonagura: Hva Berhatlers vennlige lag betyr for VM
– Treff eller bom? Ranger USMNT World Cup-draktene

“Vi får se hvordan han har det,” sa Postecoglou. “Jeg tror han er ute av den amerikanske leiren, så vi håper at han ikke vil være for langt unna etter den internasjonale pausen.”

En sønn av den tidligere NBA-spilleren Howard Carter, den 24 år gamle Carter-Vickers håper å sikre seg en plass på den amerikanske verdenscuplisten. Han kom tilbake til landslaget for første gang på tre år for en utstilling 1. juni mot Marokko, hans 17. internasjonale opptreden.

Han var blant fire midtforsvarere på den amerikanske spillerlisten som ble annonsert forrige uke for vennskapskamper mot Japan fredag ​​i Düsseldorf, Tyskland, og Saudi-Arabia fire dager senere i Murcia, Spania.

Carter-Vickers spilte hele kampen for Celtic i uavgjort 1-1 mot det ukrainske laget Shakhtar Donetsk i Champions League onsdag.Kilde