Shadow

Leicesters Brendan Rodgers føler et økende press etter 6-2-tap for TottenhamUnderpresset Leicester City-manager Brendan Rodgers sa at han ville respektere enhver avgjørelse om hans fremtid av klubbens eiere etter at lagets sesong nådde et nytt lavpunkt med et 6-2-tap mot Tottenham Hotspur i Premier League på lørdag.

Leicester hadde åpnet scoringen gjennom Youri Tielemans straffe og var fortsatt veldig med i kampen da de lå bak 3-2 med litt under 20 minutter igjen på klokken.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Men et fantastisk, raskt hat-trick av Son Heung-Min fra benken fikk Leicester til å skravle etter deres sjette serietap på rad.

De er for øyeblikket nederst på tabellen med ett poeng fra de syv innledende kampene, og de har allerede sluppet inn 22 mål.

Ettersom Premier League tar en to ukers pause for det internasjonale vinduet, er Rodgers favoritten til å bli den neste manageren som blir vist døren.

På spørsmål om han følte presset, sa Rodgers, som tok over i februar 2019 og ledet Leicester til påfølgende femteplasseringer før, til Sky Sports: “Det øker presset på meg veldig mye. Jeg kommer inn hver dag og gjør mitt arbeid. Jeg forstår godt frustrasjonen til supportere. Jeg kan ikke skjule meg for det. Det er mitt ansvar.

“Uansett hva som skjer vil jeg ha en enorm respekt for dem [the owners] fordi de har gitt meg god støtte. Jeg forstår spillet. Resultatlinjen reflekterte ikke kampen, men poenget er at det er et tungt nederlag.

“Uansett hva som skjer med meg i Leicester om jeg blir og kjemper videre, vil jeg alltid respektere dem.”

Rodgers hadde hevet øyenbrynene da han så ut til å kritisere eierne over Leicesters mangel på styrking i overgangsvinduet om sommeren.

Resultatet i Tottenham var hardt for Leicester, som i lange perioder matchet sine høytflyvende verter med James Maddisons mål som sendte dem i nivå med 2-2 ved pause.

De klarte nesten 3-3 også da Patson Daka hadde en heading strålende reddet av Hugo Lloris.

“I 73 minutter var det en god kamp og vi var uten tvil den bedre siden med sjansene vi skapte. Vi ble straffet for feil,” sa Rodgers.

“Jeg ba spillerne om å spille med mot og være modige, og det var de. Vi slapp tidlig i andre omgang til 3-2 og Hugo Lloris gjør en flott redning til 3-3.

“Så mister vi ballen og de bryter unna. Ved 4-2 blir det åpent og det handler om å styre kampen og resultatlinjen. Resultatlinjen ser dårligere ut enn kampen var.

“Jeg føler med spillerne. De fortjente ikke det.”

Til tross for sin farlige posisjon, lød Rodgers en trassig tone, og sa at han fortsatt var sikker på at han kunne snu det.

“Det er en utfordring jeg vil like,” sa Rodgers. — Nå kan vi bare se fremover.Kilde