Leicester City vs. Manchester United – Fotballkamprapport – 1. september 2022

Jadon Sancho scoret kampens eneste mål da Manchester United slo Leicester City 1-0 torsdag på King Power Stadium for sin tredje seier på rad.

Etter en hakkete start på sesongen, kom laget til Erik ten Hag inn i kampen etter Premier League-seire over Liverpool og Southampton og så både kaptein Harry Maguire og Cristiano Ronaldo utelatt fra start-XI for tredje kamp på rad.

– Ogden: Problemer henger igjen for United til tross for de siste 180
– Overføringskarakterer for topplag: Man United får A- for Antony

United slo Leicester på et raskt kontring midtveis i første omgang da Marcus Rashford treet ballen gjennom vertens backlinje til Sancho, som rundet keeper Danny Ward med sin første berøring og trillet ballen inn i et tomt mål med sin andre til mål. bevegelsen.

James Maddison gikk nære for Leicester med et suverent frispark som ga en utmerket redning fra Uniteds David De Gea, men hjemmelaget slet med å skape sjanser.

Åpningen så ut til å øke gjestenes selvtillit og de presset seg fremover gjennom resten av åpningen 45 minutter. Ingen andre scoring kom og United tok 1-0-ledelsen til pause.

Ten Hag hentet ved sommerankomsten Casemiro for Anthony Elanga like før timen da United holdt seg til ledelsen og Leicester jaget en utligning.

Ronaldo, som ikke forlot klubben før torsdagens slutt på overgangsvinduet, kom inn kort tid etter i stedet for Sancho og så livlig ut, og satte opp Rashford for en sjanse i det 82. minutt og spratt et overheadspark forbi Wards ytterste stolpe minutter senere.

Vi trenger en god tropp og vi trengte tall, sa Ten Hag etter kampen. “Det er mange kamper å dekke. Så snart vi har fått Cristiano Ronaldo og Casemiro til å bli sprekere, vil det bli enda bedre – vi trenger ikke bare et lag, vi trenger et lag.”

Leicester hadde en sen sjanse til å utligne, men bakspiller James Justin slo høyt og bredt fra en lovende posisjon til høyre da United innkasserte borteseire.

Man United så resten av kampen til å rykke inn til femteplass i Premier League på ni poeng – ett foran rivalene Liverpool på tabellen – mens seierløse Leicester ligger død sist med bare ett enkelt poeng fra de fem første kampene.

Leicester mistet sin sentrale forsvarer Wesley Fofana til Chelsea, men manager Brendan Rodgers var fornøyd med å ha erstattet ham med belgiske Wout Faes fra Reims og å ha beholdt Harvey Barnes og Maddison, til tross for rapporter om interesse for dem.

“Det var forespørsler til Barnes og Maddison tidlig i vinduet. Vi kunne ikke miste for mange. Vi var lave når det gjelder dybde og kvalitet. Heldigvis er de her fortsatt,” sa Rodgers etter kampen.

“Vi trengte to midtstoppere ideelt sett. Med Wesley på vei trengte vi en erstatter for ham. Wout er en erfaren spiller, en leder. Han vil komme inn og gi oss den personligheten. Vi er glade for at han har sluttet seg til oss.”

Informasjon fra Reuters ble brukt i denne rapporten.