Shadow

Arsenal har avvist tre bud på Aston Villas Douglas LuizArsenals deadline-forsøk på å signere Douglas Luiz ser ut til å være over etter at Aston Villa avviste et tredje bud på midtbanespilleren i området på £25 millioner, har kilder fortalt ESPN.

Med litt over en time igjen av vinduet fikk Arsenal et tredje tilbud på 24-åringen avslått etter å ha sett tidligere bud på 20 millioner pund og 23 millioner pund avvist tidligere på torsdag.

Overføringskarakterer: Hvordan har det gått med klubben din?
– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Villa var fast ved forhandlingene om at Luiz ikke ville forlate, til tross for at den brasilianske landslagsspilleren bare hadde ett år igjen av kontrakten. Kilder har fortalt ESPN at Villa ikke har gitt opp å overbevise Luiz om å signere en ny avtale.

Arsenal er interessert i Palmeiras’ Danilo, men den brasilianske klubben er motvillige til å la ham forlate på dette tidspunktet i sesongen, noe som får dem til å se på andre mål.

Luiz scoret direkte fra en corner da Villa led et 2-1-tap mot Arsenal onsdag, hvoretter sjef Steven Gerrard ble spurt om den brasilianske landslagsspilleren ville bli i klubben.

“Det er mer enn to personer som har kontroll over det, men jeg er absolutt ikke en av dem,” sa Gerrard.

«Det vil være Douglas, det vil være agenten hans, og det vil være det som skjer rundt det.

“Jeg vil gjerne beholde ham – han er en fantastisk spiller, og jeg har gjort det helt klart. Vi er ikke i en posisjon til å miste toppspillere.

“Men samtidig har Douglas ett år igjen, og det er en av de virkelig ømfintlige situasjonene der klubben må gjøre det som er best for klubben, ikke nødvendigvis det som er best for meg.”Kilde