Shadow

Willian signerer for Fulham på ett års avtale for å sikre Premier League-retur


Brasil-vingen Willian har fullført en sjokkretur til Premier League etter å ha signert for Fulham, ble det kunngjort torsdag.

34-åringen har satt pennen til papir på en ettårsavtale med det nyopprykkede laget etter å ha sagt opp kontrakten med Corinthians.

Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)
– Overføringskarakterer: Hvordan har det gått med klubben din?

“Jeg er glad for å være her, jeg er glad for å være tilbake i Premier League,” sa han i en uttalelse.

“Fulham er en spesiell klubb, en klubb som ønsker å forbedre seg, som ønsker å kjempe for noe større, så jeg er her for å hjelpe, og jeg kan ikke vente med å komme i gang.”

Willian vender tilbake til den engelske toppklassen etter å ha avsluttet avtalen med Arsenal i august 2021 for å returnere til hjemlandet Brasil.

Imidlertid fortalte kilder til ESPN Brasil at han bestemte seg for å forlate Corinthians for en måned siden og har nå beseglet en retur til engelsk fotball.

Willians første stint i England startet i 2013 da han begynte i Chelsea, og han vant to Premier League-titler, en FA-cup og en ligacup på Stamford Bridge.

Ved starten av 2020-21-kampanjen sluttet han seg til London-rivalene Arsenal på en fri overgang, men tålte en vanskelig periode, og scoret én gang på 25 opptredener.

Fulham vil ha håp om at hans topperfaring kan holde dem i ligaen etter å ha vunnet to og uavgjort to av de fem første kampene.

Tidligere torsdag kunngjorde Fulham at de hadde signert forsvarsspilleren Layvin Kurzawa på et sesonglangt lån fra Paris Saint-Germain.Kilde