Shadow

Leeds United-sjef Jesse Marsch ble utestengt på ett spill på sidelinjen, bot for krangel med tjenestemennLeeds United-manager Jesse Marsch har blitt utestengt på én kamps sidelinje og bøtelagt £10 000 ($11 500) for krangel med tjenestemenn under hans lags nederlag i Brentford denne måneden, sa fotballforbundet (FA) torsdag.

Marsch (48) ble utvist i andre halvdel av 5-2-tapet 3. september for å protestere mot den fjerde dommeren etter at laget hans ble nektet straffe.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

“Treneren innrømmet at språket og oppførselen hans i det 64. minuttet av den kampen var upassende,” sa FA i en uttalelse.

Leeds-kamp på niende plass i Manchester United denne helgen ble utsatt etter dronning Elizabeth IIs død. De spiller neste gang i Premier League hjemme mot Aston Villa 2. oktober.

Etter å ha blitt vist rødt kort mot Brentford for å ha kranglet med tjenestemennene, anklaget de dem senere for dobbeltmoral.

“Jeg må finne ut hvordan jeg kan ha diskusjoner med ligaen eller med dommere for å hjelpe til med å forstå hvordan noen avgjørelser blir tatt,” sa Marsch i intervjuet etter kampen.

«Jeg snakket med den fjerde dommeren, og prøvde å være så respektfull som jeg kunne, selv når det ble gitt en straffe som jeg sannsynligvis ikke trodde var en straff.

“Og da ser du ikke det gjengjeldt, respekten. Det er det jeg vil kalle det. At mangelen på VAR-besøk, til syvende og sist for meg, er mangel på respekt.”Kilde