Shadow

Tippetips for uke 8 engelske Premier League-spill og mer


Fotball fortsetter denne uken med Premier League-spill og mer.

Så hvilket lag bør du satse og hva er de store historiene? Våre analytikere er her for å gi alle innspillene du trenger.

Odds med tillatelse fra Caesars Sportsbook.


Vi vet alle nå at Thomas Tuchel er ute i Chelsea og Graham Potter er med. Så langt ser ikke ting så annerledes ut med Blues som uavgjort hjemme mot FC Salzburg i Champions League-spillet. Nåværende odds har Chelsea på +3500 for å vinne EPL-tittelen direkte. Er det verdt innsatsen? Vil du gå i nærheten av denne siden i deres neste kamper?

Paul Carr: Ingen sjanse for at jeg satser Chelsea for å vinne tittelen, selv til den prisen. Et firepoengs underskudd til Man City (og fem poeng til Arsenal) virker kanskje ikke stort, men å gjøre opp så mye terreng på flere lag er ikke lett, og det er å ignorere de faktiske problemene på banen Chelsea har. Blues så bedre ut mot RB Salzburg midtuke og var sannsynligvis uheldige som ikke fikk tre poeng, men jeg ville ikke se etter å satse på dem før de får noen flere kamper under Potter. Kanskje den 8. oktober mot Wolverhampton.

Dan Thomas: Nei nei nei!!!!!! Å satse på at Chelsea vinner ligaen er en dårligere idé enn en All-Star-kamp.

Dalen Cuff: Et spill på dette er å gi en donasjon til boken din, så hopp over det. Jeg har en bedre idé, bare Venmo meg; Jeg kunne brukt litt ekstra penger.

Tottenham ble holdt målløs i tirsdagens Champions League-tap, men de er fortsatt favorisert (-210) mot Leicester (+525) på lørdag. Er Spurs verdt innsatsen?

Carr: Hvis jeg måtte spille en side, ville jeg absolutt tatt Tottenham hit. Jeg vil heller gå med begge lag for å score (-135), siden 26 av Leicesters siste 29 bortekamper har fått begge lag til å score. Tottenhams forsvar har vært bra, og har tillatt de tredje færrest forventede mål i ligaen til tross for at de har sluppet inn de åttende flest skuddene. Leicesters angrep har slitt, men har fortsatt scoret i alle unntatt én kamp denne sesongen. Jeg kommer til å fortsette med BTTS-rekka i Leicester bortekamper.

Thomas: Leicester er den perfekte motgiften mot Spurs skuffelse i Europa. De ligger nederst på tabellen av en grunn og har vært sjokkerende så langt denne sesongen. Spurs har ikke vært store, men er overlegne Foxes

Mansjett: Leicesters oppgang til en EPL-vinner og topp seks-klubb var sjokkerende, men denne høsten kan være like. De er et rot akkurat nå. Spurs har begrensede sjanser i ligakampene sine. Jeg spiller ikke dette spillet, men hvis jeg gjorde det, ville jeg sannsynligvis gått under 2,5 mål ved +140. Jeg ser bare ikke at Foxes får så mange sjanser, og Spurs-angrepet har også manglet.


NFL-sesongen er her! Registrer deg for ESPN Fantasy Football i dag. Spill gratis


Erling Haaland er omtrent like «on fire» som en målscorer kan få, og legger til nok et uvirkelig angrep mot Dortmund onsdag. Han er oppført på (-190) for å være en når som helst målscorer for Manchester City mot Wolverhampton på lørdag. Sykle den varme “foten” som det var eller styre unna?

Thomas: Haaland brenner for øyeblikket og det er ingenting som tyder på at han kommer til å bremse. Den eneste bekymringen er at bookmakerne åpenbart er over alt, og han tilbyr svært liten verdi.

Carr: Han har scoret i syv av ni kamper for City denne sesongen, og selv om han ser ut til å bli varm med totalt 13 mål sammenlignet med 9,9 forventede mål, har han også lagt inn 0,9 eller flere forventede mål i seks av disse kampene. Jeg går ikke tom for å satse på -190, og jeg har ikke noe imot det heller mot et Wolves-forsvar som sannsynligvis ikke er så sterkt som de fire målene mot antyder.

Mansjett: Haaland har vært andre verdslige. Jeg var en av idiotene som trodde det ville ta litt tid for City å tilpasse seg ham og for Haaland å justere Premier League. Wrong, Wrong (med Charlie Murphy-stemme). Når det er sagt, er det ingen verdi på -190, og jeg ville ikke spilt det.

Hva ser du på i de andre europeiske ligaene?

Thomas: Det er Madrid-derbyet denne helgen. Det er den første store testen for Real Madrids perfekte start på kampanjen, og jeg tror vi kan se dem tape sine første poeng for sesongen. Jeg liker uavgjort i dette, men Atletico må spille så mye bedre enn de gjorde midtuken i Tyskland, hvor de var forferdelige.

Hva er ditt beste bud for helgen?

Carr: Newcastle vinner til null vs. Bournemouth (+130). Til tross for å ha spilt både Man City og Liverpool allerede, ligger Newcastle på sjetteplass i ligaen i forventede mål mot, og Magpies slipper inn de dårligste skuddene i ligaen i gjennomsnitt. Bournemouth har tillatt 18 mål i ligaen mens han bare har scoret fem, og de underliggende tallene ser enda verre ut. Bournemouth har 2,5 forventede mål i ligaen, mindre enn halvparten av 19. beste Aston Villa (5.2), og Cherries tar de dårligste skuddene i ligaen. Bournemouth har ikke scoret på fire kamper mot topp-15-lagene denne sesongen, og det skulle ikke endre seg på lørdag.

Mansjett: West Ham i Everton vil vise seg å være en stor 6-poenger i nedrykkskampen til våren. Everton har vært brutale, men de “vant” bare Merseyside Derby 0-0 mot Liverpool. De har vært gjerrige, tillatt bare seks mål på kampanjen, men bare mønstret fire mål selv. Hammers har slitt med å generere mål i ligaspillet, og etter en Europa Conference League-kamp på torsdag tror jeg de kommer til å slite med å score. Jeg liker under 2,5 mål (-125) og som søtningsmiddel, og jeg kan ikke tro at jeg skriver dette, men jeg kommer til å ta Everton for å vinne hjemme +195.Kilde