Shadow

Leeds-sjef Jesse Marsch vil ha Chelseas Thomas Tuchel utestengt for kamp på Elland RoadLeeds United-sjef Jesse Marsch har sagt at han vil ha Chelseas Thomas Tuchel utestengt for sidenes kamp på Elland Road etter at tyskeren ble vist rødt kort etter en heftig uavgjort mot Tottenham Hotspur sist helg.

Tuchel og Spurs-manager Antonio Conte ble begge utvist etter siste fløyting av uavgjort 2-2 på søndag etter flere oppblussinger i løpet av kampen, med det engelske fotballforbundet som anklaget paret for “upassende oppførsel.”

Notatbok: Chelseas Pulisic er klar for showdown-samtaler
Rangering av hver overføring mellom store seks klubber
Hvilke klubber tjener mest i overgangsvinduet?
Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

Fotballforbundet kunngjorde fredag ​​at Tuchel har blitt bøtelagt 35 000 pund og gitt en en-kamps sidelinje utestengelse, selv om utestengelsen vil bli suspendert i påvente av den uavhengige reguleringskommisjonens skriftlige begrunnelse for sin avgjørelse.

Det betyr at Tuchel er satt til å være på sidelinjen for lagets kamp mot Leeds søndag ettermiddag, noe Marsch sa at han ville være “skuffet” over.

“Han vil ikke være der,” sa Marsch til journalister på en pressekonferanse fredag ​​før straffen ble kunngjort. “Sier de at han kan være på benken?

“Det virker ikke riktig, jeg mener, hvis du får rødt kort, er du ute av kampen. Jeg ville vært skuffet om de lot ham være på benken.

“Det er en enkel regel i fotball. Enten det er fotball eller fotball, kan du ikke spille neste kamp.”

Marsch sa at Tuchels fravær ikke ville gi Leeds et for stort løft gitt Chelseas assistenttrener Zsolt Lows styrke.

“I teorien, når manageren ikke er der, er det en fordel, men [I] kjenner også Zsolt Low ganske godt, assistenten deres,” sa Marsch.

“Han er et strålende fotballsinn, og jeg er ikke i tvil om at han vil være i stand til å hjelpe derfra.”

Leeds vant åpningskampen i Premier League-sesongen 2-1 mot Wolverhampton Wanderers, men lot en tomålsledelse glippe i sin siste kamp mot Southampton da de spilte 2-2.Kilde