Shadow

Kurt Busch går glipp av tredje NASCAR-løp på rad på grunn av hjernerystelseslignende symptomerCHARLOTTE, NC — Kurt Busch vil gå glipp av sitt tredje løp i NASCAR Cup Series på grunn av hjernerystelse-lignende symptomer når han sitter ute søndag på Michigan International Speedway.

Busch ble skadet etter å ha krasjet i kvalifiseringen 23. juli på Pocono Raceway. Ty Gibbs vil erstatte ham i Toyota for 23XI Racing for sin tredje kjøretur i nr. 45.

“Jeg fortsetter å gjøre forbedringer hver dag,” skrev Busch på sosiale medier. “Jeg vet at Ty vil fortsette å gjøre en god jobb med å representere 23XI og nr. 45 Monster Energy-teamet denne helgen i Michigan. Jeg jobber hardt for å komme tilbake til 100 % og det er mitt håp å være tilbake i bilen på Richmond Raceway. Takk til alle for den fortsatte støtten og jeg ser frem til å være tilbake på sporet snart.”

Gibbs endte på 17. plass i Pocono og Indianapolis, men Michigan vil være hans første tradisjonelle oval i en Cup-bil. Busch har en dispensasjon for å beholde sin plass i NASCARs sluttspillfelt dersom han kvalifiserer seg. På vei inn i søndagens løp i Michigan, har han en plass basert på mai-seieren hans i Kansas.

Han ville miste den plassen på poeng basert på hvordan andre sjåfører presterer mens Busch er ute. Det er fire løp igjen for å sette sluttspillfeltet.

“Vi ser frem til at Kurt er tilbake til 100% og på sporet,” sa 23XI Racing i en uttalelse.

Kilde