Shadow

Dean Henderson «ryker» på Man Utd over mangel på spilletidManchester United-målvakten Dean Henderson sa at han var “rykte” over mangelen på spilletid for klubben forrige sesong og at de siste 12 månedene hadde vært de tøffeste i karrieren.

25-åringen, som kom til nyopprykkede Nottingham Forest på lån forrige måned, spilte tre kamper for United forrige sesong og klarte ikke å fortrenge David de Gea som førstevalgsmålvakt.

– Eriksen: Jeg kunne ha blitt med United tre ganger mens jeg var i Spurs
– Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

Henderson så ut til å være på nippet til å bryte inn i Uniteds førstelag i fjor, etter å ha spilt 26 kamper for klubben i sesongen 2020-21 og mottatt en innkalling til Englands EM-lag i juni.

Imidlertid ble han tvunget til å trekke seg fra den engelske troppen med en hofteskade og testet deretter positivt for COVID-19 uker før starten av sesongen 2021-22, på grunn av dette led han av langvarig tretthet.

“For å være ærlig har det sannsynligvis vært de tøffeste 12 månedene i karrieren min,” sa Henderson til TalkSport tirsdag. «Samtalen jeg hadde fra EM-troppen var: «Du kommer tilbake hit for å bli nr. 1».

“Jeg fikk COVID-19, kom tilbake, så jeg burde fortsatt vært nummer én, men så fulgte ingen opp med det de hadde fortalt meg. Det var frustrerende, fordi jeg takket nei til så mange gode lån i fjor sommer av den grunn, og de ville ikke la meg gå.

“Å sitte der i 12 måneder, det er egentlig kriminelt, i min alder. Jeg brølte. Jeg sa til hierarkiet at jeg måtte spille fotball og la meg gå, og jeg var nesten borte før manageren [Erik ten Hag] kom gjennom døren. Jeg har ikke snakket med ham siden.”

Forest begynner sin Premier League-kampanje med en tur til Newcastle United 6. august.Kilde