Shadow

Kjøre et vellykket møte med begrensninger


Mange av dere går tilbake til konkurranseplanlegging for organisasjonen deres. På grunn av et bredt spekter av begrensninger avhengig av regionen du er i eller anlegget du bruker, kan dette bety at idrettsdeltakere for stevner fortsatt kan være begrenset til et visst antall. På grunn av dette kan mange lag stille spørsmålet

“Hvordan begrenser vi antall deltakere for et møte i TeamUnify?”

Les nedenfor for flere nyttige tips for å oppnå begrensninger for laget ditt.


Frivillige påmeldinger

Jobbregistreringsverktøyet lar deg opprette og begrense et visst antall “slots” for kontoer som kan komme inn og registrere deg for en bestemt sesjon av treffet. Kontoen kan deretter bruke den valgfrie kontaktinformasjonsboksen for å fylle ut hendelsene de ønsker å svømme.

Se video nedenfor:


Begrensning av registreringer til visse vaktlistegrupper

Under e-postvarslingsfanen for arrangementet kan en administrator begrense etter gruppe eller plassering. Det betyr at for å melde deg på møtet må du være tilknyttet den spesifikke vaktlisten eller stedet.

Se video nedenfor:


Begrensning til et visst antall deltakere

Administratorer kan bruke engasjementet lenge under fanen engasjerte idrettsutøvere for å se hvem som har registrert seg og i hvilken rekkefølge. Administratorer kan da godkjenne av de som har registrert seg etter førstemann til mølla-prinsippet.

Se video nedenfor:


E-post kun til spesifikke deltakere

Etter at et møte-arrangement er opprettet, kan administratoren skjule arrangementet for offentligheten og velge til privat. Administratoren vil deretter kopiere/lime inn nettadressen til arrangementet til en e-post som de deretter sender ut til spesifikke kontoer de velger å delta i møtet. Når kontoene har mottatt nettadressen, kan de gå inn i redigeringsseksjonen for å forplikte medlemmene.

Se video nedenfor:


Trenger du ytterligere hjelp?

Hvis du har ytterligere spørsmål om hvordan du kjører et vellykket møte med begrensninger, vennligst kontakt din kontoadministrator eller vårt støtteteam på “Trenger hjelp?” knappen på lagets nettsted.

Lykke til!Kilde