Shadow

Pengeinnsamlingsdollar stiger med enkel bestilling av klær


Northern Express Hockey Club er et fremtredende hockeyprogram i Illinois, som trener spillere i alderen 5-18 år. Klubben har et robust reiseprogram og nesten 200 spillere.

Utfordringen

I nesten ni år har Mike håndtert nettdrift og salg av klær og uniformer for Northern Express Hockey Club. Som kunde hos SportsEngine HQ hadde han allerede en mer forenklet prosess for å samle inn registreringer, men han ønsket å se om han også kunne effektivisere kjøps- og leveringsprosessen for klær.

Å selge klær var ikke noe nytt for Mike, men spillerne måtte gå direkte til ham for å sende inn en bestilling, og varene tok ofte 4-6 uker å komme frem. På toppen av det var det ikke helt nok tilgjengelige alternativer som passet alle spilleres preferanser og prispunkter. Med ordreminimum kunne klubben bare jobbe med noen få merker og tilby et lite antall varer. I tillegg hadde Northern Express en komplisert logo som kan være vanskelig å inkludere på utstyr uten litt hjelp.

Løsning

Northern Express Hockey Club trengte å forenkle klessalget og generere flere pengeinnsamlingsmuligheter. De kom til SportsEngine Gear, drevet av SquadLocker for å få det til.

Flere alternativer = mer vekst

Mike ønsket flere varer å selge, og med merker som Under Armour, CCM, Champro og Adidas var alternativene mange. Etter å ha opprettet en SportsEngine Gear-klærbutikk, var han i stand til å selge varer til forskjellige prisnivåer for å passe til enhver families budsjett. Spillere som hadde vært utelatt før, hadde nå alternativer som fungerte for dem. «Folk kjøper forskjellige merker. Ved å ha flere alternativer kunne alle kjøpe mer, sier Mike.

Grensesnittet var også enkelt å bruke, slik at han kunne legge til og fjerne varer basert på hvor bra de solgte og lage rabatter og avtaler rundt høytidene. Disse endringene viste seg å være utrolig vellykkede, og økte det totale salget til $38 000 siden 2019.

Design som skinner

Northern Express hadde en tøff logo å jobbe med på grunn av det høye detaljnivået. For å hjelpe til med å få det til med varer, fikk Mike hjelp fra SquadLockers gratis designteam. Teamet tilpasset logoen hans på en måte som ikke endret merkevaren, men gjorde at den ble mer lesbar under utskrift. Nå har lagene et flott utstyr som virkelig skiller seg ut.

Bekvemmelighet

En av de viktigste fordelene ved å bytte til SportsEngine Gear viste seg å være bekvemmelighetsfaktoren. Nå kan spillere handle i en nettbutikk som holder åpent 24 timer i døgnet og syv dager i uken. Klær sendes direkte til hver utøver, noe som gjør at Mike kan fokusere mer på å skape en enestående tilstedeværelse på nettet for lagene og mindre på å sortere bokser med utstyr.

Spillere hadde også fordel av SportsEngine Gears praktiske spillerpakker. I begynnelsen av hver sesong kunne de kjøpe en lue, genser, shorts og en t-skjorte i en pakke. Med alle tilpasset følte spillerne mer lagånd og samhold.

Pakker det hele

Ved å bruke funksjonene til SportsEngine Gear, fikk Northern Express Hockey Club en vinnende klesopplevelse som økte pengeinnsamlingen og brakte et helt nytt nivå av spenning til spillerne. De vinnende designene bringer fortsatt lagånd overalt, både på og utenfor isen.

«Da jeg først begynte i SportsEngine Gear, ønsket jeg en bedre måte å begynne å selge klær på nettet. Jeg kan holde butikken åpen hele året, og jeg trenger ikke lenger å bekymre meg for størrelsesproblemer eller ta bestillinger én etter én, sier Mike.

“På slutten av dagen likte familier det virkelig, og jeg vil si at det er en seier i boken min.”Kilde