Shadow

Kimi Raikkonen krasjer ut av NASCAR-returKimi Raikkonen fullførte 44 runder da han kom tilbake til NASCAR før han ble kastet inn i barrierene og ut av løpet på Watkins Glen.

Verdensmesteren i 2007 gjorde en engangsopptreden i serien, og kjørte for Trackhouse Racings Project91-team, som er satt opp for å bringe internasjonale sjåfører til NASCAR.

Räikkönen kvalifiserte seg på 27. plass i 39-bilsfeltet og gikk så høyt som åttende etter at løpet startet i våte forhold.

Han begynte den siste etappen av løpet på 22., men befant seg på utsiden av en hjul-til-hjul-kamp med Ross Chastain, Austin Dillon og Loris Hezemans, som tvang ham av banen og inn i barrierene.

“Jeg vet ikke hva som skjedde foran bilen,” ble Raikkonen sitert av Racer. “Jeg hadde en god linje dit. De presset alle, liksom, rett innenfor.

“Jeg beholdt [a] stram linje. Da de fortalte meg at noen snurret foran bilene, kom alle på en måte igjen og slo meg på siden. Det var ingenting jeg kunne ha gjort.

“Det første treffet på bilen min snurret hjulet i hendene mine. Noe gikk galt i håndleddet, men jeg skal fikse det når jeg kommer hjem igjen. Det er en del av spillet.”

Raikkonen, som kjørte i NASCARs lastebil- og landsomfattende serie under sabbatsperioden fra F1 i 2011, sa at han likte at han kom tilbake til lagerbilracing.

“Jeg har ingenting i mot det,” sa den 42 år gamle Räikkönen. “Det var alt bra og de var veldig hyggelige og hjelpsomme. Vi havnet bare på feil sted.

“Jeg følte at vi hadde veldig god fart, spesielt etter pit-stoppene, men jeg var kanskje litt for hard mot dekkene på et av settene.”Kilde