Juventus vs. Salernitana – Fotballkamprapport – 11. september 2022

Leonardo Bonucci scoret en utligning for pausetid da Juventus kjempet seg tilbake fra to mål ned til uavgjort 2-2 hjemme med Salernitana, men Massimiliano Allegris lag ble nektet en sen vinner av VAR i en kaotisk avslutning på Serie A-oppgjøret på søndag.

Juventus, som spilte inn sin fjerde uavgjort på seks Serie A-kamper denne sesongen, trodde de hadde tatt alle tre poengene da innbytter Arkadiusz Milik dro hjem i overtid, men målet ble avvist etter en VAR-gjennomgang for offside.

Milik ble deretter utvist for et andre gult kort sammen med lagkamerat Juan Cuadrado og Salernitanas Federico Fazio som var involvert i en konfrontasjon.

Uavgjort gjorde Juventus åttende på tabellen med 10 poeng, nivå med Salernitana tre poeng bak på 10. plass.

Gjestene tok ledelsen i det 18. minutt da Pasquale Mazzocchis innlegg fra kanten av seks-meteren fant midtbanespiller Antonio Candreva, som konverterte med kroppen fra kloss hold.

Juve-spissen Dusan Vlahovic fant nettmaskene 20 minutter senere med et lavt skudd mot lengste stolpe, men han ble flagget for offside.

Spissen Krzysztof Piatek sørget for 2-0 til Salernitana med et kjølig spark like før pause, og sendte keeper Mattia Perin feil vei etter at gjestene ble tildelt straffe da Gleison Bremer blokkerte Piateks angrep med hånden.

Juventus våknet til live da Bremer scoret i det 51. minutt med en fantastisk heading, og hjemmelaget dominerte deretter ballbesittelsen og presset høyt opp i banen og ble tildelt en straffe for en felling av Tonny Vilhena på forsvarsspiller Alex Sandro.

Bonucci klarte ikke å slå keeper Luigi Sepe med sin innsats fra flekken, men skjøt hjem på returen.

Juve var imidlertid ikke ferdige der, og trodde de hadde vunnet da Milik reiste seg ved den nærmeste stolpen fra et hjørne for å se innsatsen inn før han feiret vilt.

Dommer Matteo Marcenaro ble imidlertid sendt over til VAR-skjermen etter en lengre pause, og målet ble utelukket da Bonucci viste seg å være offside foran keeper da Milik fikk kontakt med ballen.

Andre omgang var en god kamp, ​​sa Allegri til DAZN. “Det er et resultat som sender oss inn i kampen på onsdag med en annen stemning enn et nederlag.”

Salernitana-trener Davide Nicola berømmet VAR.

“Vi er veldig fornøyde med prestasjonen vi har levert, og det ville vært veldig skuffende å gå tomhendt,” sa Nicola. “VAR beviser at denne sporten har troverdighet. Fra det øyeblikket spilleren som er offside prøver å nå ballen, forstyrrer han spillet.”

Juventus, som åpnet sin Champions League-kampanje med et 2-1-tap i Paris Saint-Germain tirsdag, forblir ubeseiret i Serie A etter fire uavgjorte og to seire.

De tar neste imot Benfica i Europa på onsdag, og deretter reiser de til bunnplasserte Monza i ligaen før landskamppausen.