Shadow

10 ideer for små hjemmebarer på et budsjett


En hjemmebar er et flott tillegg til hjemmet ditt og kan tjene som et samlingspunkt for å underholde eller slappe av. Og denne artikkelen gir deg noen flotte ideer til små hjemmebarer på et budsjett for å hjelpe deg med å lage den perfekte hjemmebaren uten å bruke for mye.

Å ha en bar kan være en god følelse. Mange tror at luksus kommer til en høy pris. Du må betale ikke bare for en tilpasset bar, men også for å holde den fylt med nødvendigheter og glass.

Det betyr ikke at du må tenke på denne måten. Du trenger ikke å gå på akkord med målene for hjemmedesign, for eksempel å ha en bar. Du har fortsatt muligheter til å lage din egen hjemmebar, selv om du har et stramt budsjett.

Hvis du leter etter en rimelig hjemmebar, er det verdt å vurdere å redusere størrelsen fra den gjennomsnittlige hjemmebaren. Det er et alternativ som kan spare deg for penger og plass. De fleste trenger ikke en bar i full størrelse i hjemmet siden de ikke bruker den så ofte. En liten hjemmebar er ikke bare økonomisk, men passer også for de fleste hjem.

Den andre flotte tingen med små barinstallasjoner er at de er enkle å flytte rundt i huset og er flotte nå som vi ser flere multifunksjonelle områder i hjemmene våre. Hva venter du på nå? Ta et brett og begynn å lage din egen hjemmelagde tape!

10 ideer for små hjemmebarer på et budsjett

Små hjemmebarideer på et budsjett (1 til 5)

Et åpent hjørne

Et åpent hjørne kan være det perfekte stedet å lage et område for en bar. Du kan henge hvilken som helst kunst som passer til temaet.

Bare fordi du hjemmebrygger betyr ikke at du ikke kan gjenskape elementer av ugresset du elsker.

Hyller på kjøkkenet

Små hjemmebarideer på et budsjett

En åpen hylle på kjøkkenet ditt er den perfekte måten å venne seg til veggplassen på ved å vise alt du trenger for matlaging og dine mest elskede sprit- og vinflasker.

Den enkle designen holder alt synlig og gjør det enkelt å finne ingrediensene du trenger på et øyeblikk.

Designertavle

Små hjemmebarideer på et budsjett

Et sidebord kan forvandles til et barsett med bare tillegg av et isbrett. Den lar deg oppbevare drinker og flasker i en stilig stil.

Fantastisk strikking

Små hjemmebarideer på et budsjett

En nydelig flettet kurv kan fungere som et sidebord i dette moderne hjemmet. Den er lett å flytte etter behov og fungerer som et sted å plassere gjestenes tallerkener eller krus under sosiale sammenkomster.

Oppsett av sidebord

Små hjemmebarideer på et budsjett

Et lite brett som holder brennevinsflasker på spisestuens skjenk kan enkelt oppbevares når festen er over. Et brett får også selv de minste skjermene til å se organiserte og trendy ut.

Små hjemmebarideer på et budsjett (5–10)

Gjør en gammel TV om til en bar

Små hjemmebarideer på et budsjett

Hvis du har en gammel TV liggende rundt i huset ditt, er det nå på tide å ta den i bruk. Det er mange gamle konsepter og innovative ideer for å gjøre gamle TV-er mer moderne.

Et attraktivt alternativ, etter vår mening, er å gjøre den om til en bar. Det er vakkert og spennende, og gir hjemmet ditt et snev av det vintage-utseendet.

Gjør bokhyllen om til en bar

Små hjemmebarideer på et budsjett

For alle lesere og drikkere er ideen om å gjøre en bokhylle til en bar ideell. For det første har nesten hver og en av oss en gammel bokhylle som vi ikke lenger trenger.

Dessuten, hvis du legger på et helt nytt lag med trebeis, vil hyllen sannsynligvis se ut som ny. Videre vil neste steg være å velge om du vil montere den på veggen eller bare la den stå på bakken. Du kan til og med installere glassdører for å skape et fancy utseende.

Kjøkkenbord

Små hjemmebarideer på et budsjett

Kjøkkenbenken er ideell for å bygge en hjemmebar hvis du har ekstra plass. Bruk de åpne hyllene ovenfor for å lagre de essensielle blandingene dine; Spennende tilbehør i visningsområdet kan gi ethvert rom en følelse av stil.

Langt brett

Små hjemmebarideer på et budsjett

Hvis du leter etter noe ut av esken, bør du vurdere å plassere flaskene på et brett eller en høyere beholder som denne. Denne forskriften forbyr også forbipasserende å kaste glassflasker.

Et lite hjørne

Små hjemmebarideer på et budsjett

Hvis du har et lite hjørne ved siden av sofaen, hvorfor ikke sette opp det perfekte drikkeområdet? Dette oppsettet viser hvor praktisk det er å ha drikkene dine for hånden.

Du trenger ikke å sette filmen på pause for å tilberede en alkoholholdig drink! Og hvis du er bekymret for søl, ikke vær; å rengjøre selv de mest dyrebare sofaene kan være vanskelig så lenge du kan de riktige tipsene og triksene.

Les også: 50+ beste moderne barkrakker med rygg

Mer fra Vanshika