Shadow

Jeg kan få jobben gjort for å gjenopprette klubben


Erik ten Hag sa at han er overbevist om at han vil “få jobben gjort” i Manchester United til tross for en marerittstart på sin første sesong som leder.

United møter Liverpool på Old Trafford mandag etter å ha tapt sine to første kamper for sesongen mot Brighton og Brentford.

Ten Hag sa imidlertid at han var klar for en tøff introduksjon etter å ha blitt utnevnt til manager i sommer, men har støttet seg for å bringe suksess tilbake til klubben.

Alt du trenger å vite om Casemiro
– Casemiro-avgiften er den nest største noensinne for en spiller over 30 år
– Notatbok: Ten Hags bekymringer over De Gea
Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

Jeg er ikke her for meg selv, jeg er her for klubben og for å gjenopprette klubben, sa han på en pressekonferanse i forkant av oppgjøret med Liverpool.

“Jeg visste før at dette er en utfordring, og jeg ville ha denne utfordringen. Jeg visste før det kom til å bli vanskelig, men jeg ønsket det fordi i karrieren min, overalt hvor jeg startet, var starten vanskelig, men jeg får det gjort, og jeg er overbevist om at jeg får det gjort her også.”

Ten Hag ser etter en reaksjon fra spillerne sine etter å ha kansellert en planlagt fridag i kjølvannet av det ydmykende 4-0-nederlaget på Brentford sist helg.

Han har kritisert “holdningen” og “sulten” til spillerne hans på Gtech Community Stadium, men United-manageren innrømmet at han også hadde feil.

“Ikke misforstå, når jeg snakker om spillere og jeg vil understreke det, er jeg i samme båt også,” sa han.

“Når vi ikke er i riktig holdning, har jeg det ikke like bra. Vi vinner sammen, vi taper sammen. Det kan ikke skje. Det er et signal, vi trenger ikke å gjøre det større.

“Jeg tror det nå er en virkelig stor historie, men det er ikke nødvendig fordi igjen, det er den første, første anledningen det har skjedd.”

Ten Hag må ta avgjørelser før han utpeker laget sitt til å møte Liverpool etter at Anthony Martial kom tilbake til trening etter en hamstringskade.

Casemiro er ikke offisielt United-spiller, så han vil ikke være tilgjengelig, men Lisandro Martinez kan brukes på midtbanen etter at argentineren tålte en vanskelig 45 minutter som midtstopper mot Brentford før han ble byttet ut ved pause.

“Jeg synes ikke det var tøffe 45 minutter mer enn noen annen spiller på banen,” la Ten Hag til.

“Han vant luftduellene, han vant utfordringene sine, han var god i pasningene, men han gjorde også noen feil som hele laget gjorde. Jeg kunne ha byttet ut 11 spillere.”Kilde