Shadow

Hyggelig mål Mauricio Pochettino som erstatter for Lucien Favre


Nice håper de kan overbevise Mauricio Pochettino om å erstatte Lucien Favre som manager for Ligue 1-klubben, har kilder fortalt ESPN.

Favre, 64, er under enormt press etter en skuffende start på kampanjen der Nice bare har vunnet to av de åtte første kampene.

Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Kilder har sagt at Nice-eier Sir Jim Ratcliffe, den rikeste mannen i Storbritannia, vurderer å sparke den sveitsiske manageren og at Pochettino er førstevalgskandidaten til å erstatte ham.

Kilder la til at den franske klubben er forberedt på å møte Pochettinos økonomiske krav.

Men andre kilder har fortalt ESPN at det er usannsynlig at Pochettino (50) vil prioritere en flytting tilbake til Frankrike.

Den tidligere Paris Saint-Germain- og Tottenham Hotspur-manageren er mer ivrig på å komme tilbake til Premier League, hvor hans rykte fortsatt er høyt.

Argentineren ble sparket av PSG i juli etter 18 måneder i klubben der han ledet dem til Ligue 1-tittelen, men klarte ikke å ta dem forbi semifinalen i Champions League.

Pochettino tilbrakte tidligere fem år i Tottenham fra 2014-2019, og tok dem til Champions League-finalen i 2019, hvor de tapte mot Liverpool.

Navnet hans var på shortlist for jobber i Manchester United og Chelsea i sommer, men Erik ten Hag og Graham Potter ble utnevnt foran ham.Kilde