Shadow

Hvordan bli rekruttert til svømming for kvinner


Det er totalt 627 svømmeprogrammer for kvinner på tvers av de tre NCAA-divisjonene, NAIA, NJCAA og CCCAA. Å finne hvilke programmer som best dekker dine behov som student-idrettsutøver er ingen enkel oppgave, og det er bare ett av mange trinn du vil ta i rekrutteringsprosessen for høyskoler.

Heldigvis kan NCSA hjelpe deg gjennom hvert trinn, inkludert beslutningsprosessen, med vår guide til rekruttering av svømming for kvinner.

NCAA Svømmerekrutteringsregler og -kalender

Nylige endringer i NCAAs rekrutteringsregler for 2019-2020 kan endre en tiår lang trend med senere rekruttering i collegesvømming. Nå som kommunikasjon mellom trenere og rekrutter er forbudt før 15. juni etter utøverens andre år, tror collegetrenere at svømmerekrutter vil begynne å forplikte seg til programmer som starter ungdomsåret. Hva betyr dette for idrettsutøvere som ønsker å bli rekruttert? Tidligere forpliktelser betyr at studentidrettsutøvere og deres familier må forberede seg på rekruttering, ettersom stipendpengene vil avta tidligere i prosessen.

Les mer: 2019-2020 NCAA Svømmerekrutteringsregler og -kalender for kvinner

Svømmerekrutteringstid

Hvordan vet du hva collegetrenere ser etter i en svømmerekrutt? Ved å bruke kvalifiseringstider for store svømmestevner og en sterk forståelse av høyskoletreneres forventninger på hvert divisjonsnivå, laget NCSAs team av svømmeeksperter en guide til rekrutteringstider for høyskolesvømming. For eksempel kan de fleste elite D1 svømmerekrutter for kvinner svømme 100 Freestyle på 47,3 sekunder, sammenlignet med svømmere på D2- og D3-nivåene som klokker inn mellom 49,9 og 50,9 sekunder.

Rekrutteringsprosessen

Ta en titt på rekrutteringstrinnene som alle student-idrettsutøvere og deres familier bør ta frem til 15. juni etter sitt andre år, når collegetrenere kan begynne å kontakte rekrutter.

• Forskningssvømmeprogrammer: Det første trinnet du bør ta i rekrutteringsprosessen er å undersøke og finne ut hvilke av de 627 kvinnesvømmeprogrammene som passer best for dine behov for å bygge en liste over potensielle skoler.

• Bygg en rekrutteringsprofil: En sterk rekrutteringsprofil kan øke din synlighet og eksponering for collegetrenere når de søker i rekrutteringsdatabaser for å evaluere idrettsutøvere.

• Lag en høydepunktsvideo: Hvordan kan høgskoletrenere evaluere teknikken din og evnen din til å konkurrere hvis de ikke deltar på svømmetreningene og konkurransene dine? Svaret er highlight-video. Fang teknikken og prestasjonene dine på svømmemøter i en video for høyskoletrenere.

• Delta på svømmeleirer: Ikke bare gir svømmeleirer deg en mulighet til å forbedre reaksjonstiden utenfor blokken, slagteknikk, overganger og løpsavslutning, men de fungerer også som en måte å få eksponering for collegetrenere og utforske campus.

• Kontakt høgskoletrenere: Høgskoletrenere kan ikke kontakte deg før etter 15. juni i det andre året, men du bør begynne å ta kontakt med en introduksjons-e-post for å uttrykke interesse for et svømmeprogram på høgskolen allerede i førsteårsåret.

Hvordan få et svømmestipend

Svømming er en ekvivalensidrett, noe som betyr at NCAA setter en grense for hvor mange friidrettsstipender for helkjøring svømmeprogrammer kan tildele hvert år. Høgskoletrenere får et stipendbudsjett som de kan dele opp mellom rekrutter og nåværende plassholdere. For eksempel, hvis et svømmeprogram har et budsjett på fire tilsvarende stipender, kan treneren dele budsjettet mellom flere utøvere eller gi fire utøvere en hel tur.

Fullt finansierte lag kan tilby den maksimale stipendgrensen, mens programmer som ikke er fullt finansiert har et mer begrenset budsjett. Når det gjelder å avgjøre hvilke rekrutter som skal motta et stipend, prioriterer trenere generelt student-idrettsutøvere som har potensial til å score laget flest poeng under doble stevner og sesongsluttkonferansen.

Hvis du er interessert i å starte svømmekarrieren din på en toårig høyskole, tilbyr NJCAA- og CCCAA-institusjonene svømmeprogrammer og stipend for kvinner. Rekrutter kan deretter overføre til en NCAA- eller NAIA-skole og prøve en stipendpakke.

Les mer: Svømmestipend for kvinner

Topprangerte svømmeskoler for kvinner

NCSA Power Rankings identifiserer de beste NCAA- og NAIA-skolene som tilbyr svømmeprogrammer for kvinner. Disse skolene er rangert basert på faktorer som rekrutterer og deres familier vurderer når de velger riktig høyskolepassform, inkludert kostnad, størrelse, beliggenhet og akademikere. Se en full liste over høyskoler som tilbyr svømmelag for kvinner.Kilde