Shadow

Hvordan beskytte familien mot mygg


Mygg er bittesmå, irriterende insekter som kan gjøre deg gal på få minutter. Mens de fleste synes disse blodsugende skadedyrene er irriterende og unngår dem for enhver pris, utgjør mygg også en alvorlig trussel på grunn av sykdommene de bærer på – som det fryktede Zika-viruset og malaria. Faktisk blir mer enn 20 millioner mennesker smittet med malaria hvert år, og rundt 400 000 av dem dør av det.

Mygg liker å feste seg med menneskeblod. De foretrekker å henge i områder med stort potensial for menneskelig skade, som små dammer, sumper og skogkledde områder. Imidlertid vil du sannsynligvis ikke finne disse stedene oppført på noen eiendomsoppføringer eller sjekklister for boliginspeksjon.

Selv om lite kan gjøres for å hindre dem fra å besøke ditt generelle sted, er det mange ting du kan gjøre for å holde dem utenfor hjemmet ditt. Her er noen enkle tips og triks for å beskytte familien din mot mygg i sommer!

Bruk myggmiddel

Du kan bruke naturlige myggmidler som ikke inneholder DEET. Noen av de mer populære naturlige repellantene inkluderer basilikum, citronella, sitrongress og nellik. Det er viktig å huske at ikke alle planter som lukter godt er frastøtende.

Noen av plantene som er populære myggmidler inkluderer geranium, eukalyptus, lavendel, sitronmelisse og rosmarin. De med en høyere konsentrasjon av citronella, som citronella-lys, kan også være effektive for å holde mygg unna. Hvis du bestemmer deg for å bruke stearinlys for å avvise mygg, sørg for å oppbevare dem i en insektsikker beholder.

Installer skjermer på WindowsInstaller skjermer på Windows

Et annet enkelt triks for å holde mygg ute er å installere skjermer på vinduene dine. Disse vil ikke bare beskytte deg mot mygg, men fra alle andre skadedyr som kan prøve å komme inn i hjemmet ditt. Sørg for at nettet er godt nok til å holde mygg ute.

Bruk bukser og lange ermerBruk bukser og lange ermer

En av de enkleste måtene å holde mygg unna er å dekke kroppen så mye som mulig. Å dekke armer og ben med langermede skjorter og bukser vil ikke bare holde deg varm, men også beskytte deg mot myggstikk.

Lys opp hagen din med gult lysLys opp hagen din med gult lys

Mygg tiltrekkes av sterkt lys da det lurer dem til å tro at det er dagtid. Derfor anbefales det at du lyser opp hagen din med gult lys i stedet for hvitt lys. På denne måten vil mygg bli tiltrukket av lyset og vekk fra hagen din. Og hvis du har et basseng, sørg for å slå det på med et gult lys også.

Konklusjon

For å konkludere, er myggstikk en alvorlig helsefare som kan påvirke hvem som helst. For å beskytte deg mot disse skadedyrene, sørg for å følge tipsene i denne artikkelen, for eksempel å installere vindusskjermer og bruke lange ermer og bukser. Sørg også for å belyse hagen din med gult lys for å avvise mygg. Med disse tipsene kan du være sikker på at du og familien din er beskyttet mot mygg.

Hvis ORIGIN hadde ansvaret, hva ville det gjort?

ORIGIN 3+1-programmet er en myggkontrollteknikk som sikrer effektiv myggeliminering. Kombinert med et intelligent overvåkingssystem tilbyr den 3 myggkontrolltjenester.

  • Dobbel dugg – Påføring av en fin tåke av en plantevernmiddelløsning på områder der mygg kan avle
  • Ressursreduksjon – Våre kvalifiserte skadedyrbekjempere vil gjennomføre en grundig vurdering av eiendommen din for å gi de beste rådene for å eliminere myggoppdrettsområder.
  • overvåkning – Overvåkingsprogramvare som hjelper oss med å dokumentere antall larver.
  • felle– Bruk av feller som inneholder larvedrepende løsninger og sopp for sakte å eliminere voksne mygg og deres larver.
    HVORDAN VI KJEMPER MUSKLER