Shadow

Hvor mye koster skadedyrkontroll? – Hjemmeguiden


Arbeidere i vernedress og hansker desinfiserer leiligheten

Hvis du har et skadedyrproblem, er det alltid best å kontakte en profesjonell for å få hjelp.

Getty Images/iStockphoto

Enten du flytter inn i et nytt hjem eller har vært i samme hjem i årevis, vil du sannsynligvis støte på det samme problemet: Skadedyr. Skadedyr er uunngåelige og kan komme inn i ethvert hjem når som helst på året. Så det er viktig å være proaktiv.

Det er sant: sesongvariasjoner kan påvirke populasjoner av spesifikke skadedyr. Det kan for eksempel hende du ser flere damebiller, brune stinker, flått, kakerlakker, edderkopper og andre skadedyr denne høsten. Alt avhenger av plasseringen din og temperaturen. Men det er fortsatt aktivitet om vinteren for noen skapninger som håper å ly fra de kaldere temperaturene.

Heldigvis er det skritt du kan ta, inkludert å ansette et skadedyrbekjempelsesfirma som Terminix, for å holde disse uønskede inntrengerne i sjakk. Klikk på staten din for å komme i gang.

Hvor mye koster skadedyrbekjempere?

Skadedyrselskaper har forskjellige planer og teknikker. I tillegg varierer prisene basert på beliggenhet, boligstørrelse og andre faktorer. Det avhenger også av dine behov og om du trenger spesielle tjenester. For eksempel tilbyr Terminix tilleggstjenester for behandling av insekter, mygg, termitter og gnagere.

For et 1500 kvadratmeter stort hjem kan du betale alt fra $300 til $550 for et engangsbesøk, mens kvartalsbesøk varierer fra $100 til $300 – kanskje mer, ifølge HomeAdvisor. Igjen, alt avhenger av selskapet og dine spesielle behov (type skadedyr). For eksempel kan loppe-, maur- og kakerlakkangrep variere fra $100 til $500 i gjennomsnitt versus plagsomme skadedyr som veps ($100 til $1300) og veggedyr ($300 til $5000), forklarer HomeAdvisor i et diagram.

Så sørg for at du gjør undersøkelser og sammenligner selskaper og priser før du tar noen endelige avgjørelser.

Vanligvis vil skadedyrbekjempere be deg om å ringe eller fylle ut et skjema for å få et gratis estimat. Noen kan også kreve et hjemmebesøk fra en ekspert for å vurdere situasjonen din og komme med en anbefaling, som kan endre din opprinnelige plan. Få et tilbud i dag!

«Når du velger en skadedyrkontrolltjeneste, bør ikke kostnadene være den eneste faktoren som avgjør hvilket selskap du velger. Det er viktig å forsikre seg om at skadedyrfirmaet du velger er kompetent. Hvis sprøytemidler misbrukes, kan helse og eiendom bli skadet. “, råder Environmental Protection Agency (EPA), og bemerker at du bør verifisere at selskapet har de riktige lisensene.

Hva er den beste måten å forebygge skadedyr?

Hvis du har et skadedyrproblem, er det alltid best å kontakte en profesjonell for å få hjelp. Det finnes imidlertid andre måter å holde skadedyr ute av hjemmet enn å sprøyte. Her er tre ting du kan gjøre, ifølge EPA.

  1. Hindre enkel tilgang til maten: Ikke la mat ligge ute og hold maten forseglet i egnede beholdere. Det er viktig å støvsuge og feie for å holde smuler unna gulvet. Rengjør diskene dine.
  2. Fjern eventuell vannkilde: Tøm vannet, tørk opp søl, plugg avløp og sørg for at det ikke er lekkasjer. Uten vann kan kakerlakker dø innen en uke, sier EPA.
  3. Lukk sprekkene: Du kan ikke bare bekymre deg for mindre feil. Selv gnagere kan komme seg gjennom små områder, så sørg for at sprekker og sprekker er tett forseglet for å blokkere inntrengning av uønskede skadedyr.

Sørg for å kontakte en profesjonell tekniker for råd tilpasset dine behov.

Trenger du skadedyrbekjempelse om vinteren?

Gnagere er også en trussel når kaldt vær nærmer seg, med nesten en fjerdedel av huseiere rapporterer rotteangrep som et stort problem i vintermånedene, ifølge National Pest Management Association (NPMA).

Her er noen av de viktigste skadedyrtruslene denne vinteren, ifølge skadedyreksperter:

  • Kakerlakker
  • Edderkopper
  • gnager

“Forebygging er nøkkelen denne tiden av året, spesielt når det gjelder å holde kakerlakker og gnagere ute av hjemmet ditt,” sa Jim Fredericks, Ph.D., sjef for entomolog for NPMA i en pressemelding. “Mus og rotter invaderer anslagsvis 21 millioner hjem i USA hver vinter, og søker pusterom fra den bitre kulden og snøen, så sørg for å eliminere alle områder med fuktighet som finnes i hjemmet og sørg for å holde kjøkkenet rent ved å holde mat luft tett. containere. hold skadedyr unna».

Spesielt rotter og mus er en stor bekymring fordi de kan bære på sykdommer som Salmonella og Hantavirus og forårsake alvorlig skade på hjemmet ditt ved å tygge.

slutt

Skadedyrbekjempelse anbefales for både huseiere og leietakere, men prisen varierer ut fra dine behov.

Det er viktig å ta forebyggende tiltak for å sikre at dyr ikke kommer inn i hjemmet ditt. De fleste skadedyrbekjempende selskaper bruker en miljøvennlig integrert skadedyrbekjempelse (IPM) tilnærming for å forhindre uønskede inntrengere som gnagere og kakerlakker. De vurderer situasjonen (type skadedyr) og kommer med en plan for å forhindre at de kommer tilbake uten bruk av kjemikalier. Imidlertid vil de spraye hvis og når det er nødvendig å gjøre det.

MoneyWatch: Administrer pengene dine

Mer mer