Shadow

EcoClear løser forsyningskjedeproblemer for rengjørings- og skadedyrkontrollløsninger med amerikanskproduserte, miljøvennlige produkter


Med flere amerikanske leverandører og produksjonsanlegg er EcoClear-produkter av høyeste kvalitet og oppfyller sikkerhetsstandarder som støtter amerikanske jobber og unngår utenlandske forsyningskjedeproblemer.

Utvalgt bilde for EcoClear-produkter

Utvalgt bilde for EcoClear-produkter

SARASOTA, Fla., 22. november 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — Gjentatte forsyningskjedeproblemer gjør at selskaper leter etter pålitelige leverandører, mens bekymringer om forurensning og helserisiko fra kjemikalier får forbrukere til å se etter «grønne» alternativer. EcoClear Products adresserer disse bekymringene med kommersielle og hjemmeprodukter laget utelukkende i USA.

EcoClear ble grunnlagt i 2013 med oppdraget å lage plantevernmidler som var trygge for miljøet, mennesker, kjæledyr, husdyr og dyreliv. EcoClears team av forskere, vinnere av fire presidentpriser for “grønn kjemi”, formulerer alle EcoClear-produkter.

“Alle EcoClear-produkter produseres nå i USA,” sa EcoClear-grunnlegger Christopher Stidd, “som gagner både kundene og økonomien som helhet.”

“Å lage alle våre produkter her i Amerika lar oss overvåke hvert trinn i produksjonsprosessen og sikre at de oppfyller alle amerikanske forskrifter og er så miljøvennlige som mulig,” sa han.

I tillegg, ved å bruke amerikanske leverandører og produksjonsanlegg, kan EcoClear kjøpe råvarer og sende sine ferdige produkter uten problemer forårsaket av forsyningskjeder knyttet til utenlandske kilder.

“Å ha alle våre produksjonsanlegg i USA betyr at EcoClear kan møte etterspørselen og levere bestillinger når andre kan bli fanget uten ressursene de trenger eller produktene klare til å levere til kundene,” sa Stid.

“Like viktig, ved å skape en helt innenlandsk forsyningskjede, støtter EcoClear amerikanske selskaper og den amerikanske økonomien, og skaper og opprettholder gode jobber som betaler en levelønn. Det sikrer også at produktene våre oppfyller de høyeste kvalitets- og sikkerhetsstandardene,” la han til. .

Historien fortsetter

EcoClears tilbud inkluderer RatX®, MouseX®, MoleX® og VoleX® gnagerkontrollprodukter, Stop Bugging Me®-sprayer, vasketilsetningsstoffer og sjampoer, ProBio® OdorOut® og SmokeOut™ lukteliminerende produkter og Stericide® RTU steriliseringsmiddel. SteriSan®-C og System6® linjer med rengjøringsmidler. De er tilgjengelige gjennom mange kommersielle distributører.

EcoClear Products bruker patenterte og proprietære forbindelser og prosesser, og kjemikerne fortsetter å utvide selskapets grønne rengjørings- og deodoriseringsprodukter for hjem og bedrifter.

“Vi brenner for å gjøre det vi kan for å skape et renere miljø for vår generasjon og generasjoner som kommer, og er forpliktet til å gjøre det her i USA,” sa Stid.

For å lære mer om EcoClears hjemme- og bedriftsløsninger, besøk www.ecoclearproducts.com.

Om EcoClear-produkter
EcoClear Products er dedikert til å innovere effektive skadedyr- og gnagerekontrollprodukter som er trygge å bruke rundt mennesker, kjæledyr, husdyr og dyreliv. Kjemistene på EcoClear-teamet brenner for å lage miljøbevisste produkter og har mottatt fire Presidential Green Chemistry Awards. EcoClear tilbyr forbrukere og fagfolk gode alternativer til skadelige rodenticider og insektmidler. For mer informasjon, besøk www.ecoclearproducts.com.

Kontaktinformasjon:
Maria Penaloza
[email protected]

Lignende bilder

Bilde 1

Dette innholdet er publisert gjennom distribusjonstjenesten Newswire.coms pressemelding.

Vedlegg