Shadow

Pest Science Corporation: Feirer 20 år med utmerket vitenskapsbasert tjeneste


Det som startet som et lite selskap innen skadedyr- og termitthåndteringsindustrien, har Pest Science Corporation stadig vokst til å bli det første pålitelige ISO-IMS-sertifiserte skadedyrbekjempelsesselskapet på Filippinene. Etter å ha navigert i det turbulente og rolige vannet i industrien, ble selskapet bygget fra en ydmyk begynnelse med bare tre pionerer som dedikerte seg til selskapet. I dag har Pest Science mer enn 500 ansatte over hele landet.

Man lurer på hvordan Pest Science Corporation gjorde det. Tro mot logoen til et mikroskop og en feil, har Pest Science Corporation brukt en svært detaljert og vitenskapsbasert tilnærming til å designe sine produkter og tjenester for sine kunder. I løpet av det første tiåret har Pest Science Corporation sikret seg ISO-sertifisering for et integrert styringssystem (IMS). Og for å opprettholde denne sertifiseringen, trener selskapet kontinuerlig sine ansatte og ansatte, og sikrer deres kapasitet og kunnskap på dette feltet. I tillegg har Pest Science Corporation sin egen forurensningskontroller og sikkerhetsansvarlig.

Pest Science Corporation er den første IMS-sertifiserte skadedyrbekjempelsesoperatøren og skadedyrbekjempelsesselskapet på Filippinene, revidert og sertifisert av TUV-SUD PSB Philippines som oppfyller følgende standard:

  • ISO 9001: Kvalitetsstyringssystem 2015
  • ISO 14001: Miljøstyringssystem 2015
  • ISO 45001: 2018 styringssystem for arbeidsmiljø og sikkerhet

Den organiserte, systematiske og vitenskapsbaserte tilnærmingen til selskapet har sikret kvaliteten på tjenestene til kundene og gitt stolthet og verdighet til de ansattes arbeid. Pest Science Corporation er forpliktet til å yte den høyeste kvaliteten på tjenesten når det gjelder kundetilfredshet og til å utføre aktiviteter på en ansvarlig måte, med hensyn til alle miljø-, helse- og sikkerhetsspørsmål.

Med selskapets oppdrag om å bringe vitenskap og service sammen i det dynamiske feltet skadedyrbekjempelse, ønsker det også å betjene et større marked, spesielt i områder der etterspørselen etter skadedyrbekjempelsestjenester er høy ved å bruke metoden for sin biorasjonelle. I tillegg gjør Pest Science Corporation sin oppgave å fremme og spre informasjon til publikum om Integrated Pest Management (IPM) – en av selskapets tilnærminger til å løse skadedyrproblemet.

Selskapet lager behandlinger for flygende insekter som mygg, krypende insekter som kakerlakker, strukturelle insekter som termitter og biller, samt pattedyr- og gnagerekontroll. Også inkludert i den utmerkede tjenestelinjen er misting, sanitet og misting.

Skadedyrvitenskap

Pest Science Corporation sikrer at alle ansatte er godt utstyrt og grundig opplært i vitenskapen og biologien innen skadedyrbekjempelse og -håndtering, og orienterer dem mot selskapets helhetlige tilnærming, ikke bare kjemisk behandling. I tillegg er personalet orientert mot bransjens inn og ut. På denne måten er deres folk mer enn i stand til å yte de beste tjenestene til kundene sine. Å styrke folket deres på denne måten har gjort det mulig for dem å ha filialer over hele Filippinene.

I Pest Science Corporations 20. toppth For å feire jubileet vil det være en medialansering 17. november 2022 på Kusina Comfort Food, Hotel Arzo i Paco, Manila.

ADVT

Les videre

Ikke gå glipp av siste nytt og informasjon.

Abonner på INQUIRER PLUS for å få tilgang til The Philippine Daily Inquirer og over 70 andre titler, del opptil 5 enheter, lytt til nyheter, last ned så tidlig som kl. 04.00 og del artikler på sosiale medier. Ring 896 6000.

For kommentarer, klager eller spørsmål, kontakt oss.