Shadow

Harry Maguire-Christian Pulisic-bytte mellom Chelsea og Manchester United kan være et sommersjokkSommerens overgangsvindu er her, og det er mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Christian Pulisic flytter til Man United kan avhenge av Harry Maguire-bytte

Chelsea har gjort en sjokkhenvendelse om Harry Maguiresin tilgjengelighet midt i økende tvil rundt midtstopperens fremtid i Manchester United, ifølge en rapport fra The Daily Mail. Den engelske landslagsspilleren har møtt mye kritikk den siste tiden, men er av interesse for Blues, da de sliter med å fullføre en avtale for Leicester Citys Wesley Fofana.

Chelsea har til og med fremmet ideen om at Maguire flytter til Stamford Bridge som en del av en bytteavtale som ville se amerikansk kaptein Christian Pulisic gå til Old Trafford. Som ESPNs James Olley rapporterte tidligere denne uken, har Manchester United uttrykt interesse for 23 år gamle Pulisic for et mulig lån.

Pulisic skal ha samtaler med Chelsea om fremtiden hans, som kan inkludere Pulisic som presser på for å forlate klubben til tross for to år igjen av kontrakten. Dette kommer ettersom Pulisic har funnet seg selv stokket rundt i Chelsea og ikke ser integrert ut i manager Thomas Tuchels planer foran VM i november.

Fofana er fortsatt den prioriterte signeringen for Tuchels side, med økende optimisme om at en avtale kan fullføres etter at franskmannen ba om å bli utelatt fra Leicesters lag for å møte Southampton på lørdag. Likevel vil Chelseas interesse for Maguire bli sett på som en veldig interessant utvikling på grunn av spørsmål om hvorvidt 29-åringen er med i Erik ten Hags planer eller ikke.

Rapporten antyder til og med at det har blitt seriøst vurdert at Maguire ikke kunne bli valgt til å møte Liverpool på mandag. Dette følger med Raphael Varane presset på for en plass i laget etter å ha sett på fra benken mens United har hatt en forferdelig start på sesongen, og tapt mot Brighton & Hove Albion og Brentford.

– ESPN+ guide: LaLiga, Bundesliga, MLS, FA Cup, mer (USA)
– Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

LIVE BLOGG

09.00 BST: Manchester United har blitt enige om en avtale om å signere Real Madrids midtbanespiller Casemiro for £60m, med ytterligere £10m mulig i prestasjonsrelaterte tillegg, men er han spilleren som skal redde klubben?

Casemiro, 30, er ansett for å være en av de beste defensive midtbanespillerne i verden og har vunnet nesten alt det er å vinne i Madrid etter å ha flyttet fra Sao Paulo i 2013.

Med litt over 500 karriereopptredener (og 47 mål) har den brasilianske landslagsspilleren løftet Copa Sudamericana (2012) med Sao Paulo og mange flere trofeer med Madrid, inkludert; tre LaLiga-titler (2017, 2020, 2022); en Copa del Rey (2014); tre spanske supercuper (2017, 2020, 2022); fem UEFA Champions Leagues (2014, 2016, 2017, 2018, 2022); tre UEFA Super Cups (2016, 2017, 2022); tre FIFA klubb-VM (2016, 2017, 2018.)

Med Brasil – som han har spilt 63 seniorlandskamper for – har han vunnet en Copa America (2019), samt det søramerikanske U-17-mesterskapet (2009), det søramerikanske U-20-mesterskapet (2011) og FIFA U -20 VM (2011) på ungdomsnivå.

Så hva kan Man United forvente?

– Alt du trenger å vite om Man United-bundne Casemiro

PAPIRSLADDER (av Danny Lewis)

– Paris Saint-Germain drømmer fortsatt om å hente Manchester City-midtbanespiller Bernardo Silva, ifølge L’Equipe. Ligue 1-mesterne har møtt vanskelige forhandlinger, men har flyttet inn igjen med Luis Campos som ønsker å signere ham og Christophe Galtier føler at han gjerne skulle ha hatt Portugal-landskampen tilgjengelig for Lille-kampen på søndag.

– Barcelona ser etter å få inn en ny høyreback, og Foot Mercato har antydet at Stade Rennais’ Hamari Traore er en av spillerne de vurderer å signere for å fylle den posisjonen. Han har mottatt interesse fra Borussia Dortmund, Eintracht Frankfurt, Crystal Palace og klubber i Qatar denne sommeren, men ingen har tatt affære, noe som betyr at Barcelona vil få liten konkurranse hvis de velger å flytte for Mali-landskampen.

– West Ham United nærmer seg en avtale for Chelseas venstreback Emerson Palmierimelder Fabrizio Romano, som legger til at de to klubbene er villige til å bli enige om et gebyr på £13m pluss £2m ekstra. Den italienske landslagsspilleren vil nå diskutere personlige vilkår før en permanent avgang fra Stamford Bridge, med noen detaljer som fortsatt skal avklares i løpet av helgen før en avtale kan fullføres.

– Aston Villa har henvendt seg til Southampton om en mulig overgang for midtstopper Jan Bednarek etter Diego Carlos’ skade, melder The Athletic. Saints er villige til å la den polske landslagsspilleren forlate denne sommeren, selv om det kan bli konkurranse om Villa siden han har mottatt interesse fra hele Europa.

– Forhandlingene pågår mellom Club America og LAFC for Brian Rodriguezsom rapportert av Tom Bogert. De to klubbene nærmer seg, men har ennå ikke kommet til enighet, med den endelige avtalen som forventes å være i området $6 millioner til $7 millioner med en klausul som gjør LAFC berettiget til noen av midlene som samles inn fra ethvert fremtidig trekk.

Kilde