Shadow

“Godt tegn” Real Madrid er ikke Champions League-favoritterCarlo Ancelotti sa at det er et “godt tegn” at fjorårets vinnere Real Madrid ikke er blant favorittene til å beholde Champions League denne sesongen.

Madrid slo Paris Saint-Germain, Chelsea, Manchester City og deretter Liverpool i finalen i mai på vei til å vinne sin 14. europacup.

Til tross for denne suksessen befinner de seg bak City, PSG, Liverpool og Bayern München i oddsen mange bookmakere tilbyr for å vinne Champions League i år.

– Marcotti: City holdt av Villa, Madrid ungdom skinner foran UCL
– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

“Det overrasker meg ikke,” sa Ancelotti på en pressekonferanse mandag i forkant av Madrids åpningskamp i gruppe F borte mot Celtic. – Jeg ser det som et godt tegn. I fjor hadde vi enda færre muligheter i statistikken.

“I år har vi forbedret oss litt! Det som skjedde i fjor vil skje [this year]. Vi skal konkurrere til slutten, og la oss håpe at vi kan konkurrere i finalen.”

Madrids sesongstart har ført til at de fortsetter formen som hevdet en LaLiga- og Champions League-dobbel i fjor, med fire seire av fire i ligaen.

De spanske gigantene har dominert Europas fremste klubbkonkurranse det siste tiåret, og vunnet turneringen fem ganger de siste ni årene.

“Real Madrid har alltid vært respektert i denne konkurransen,” sa Ancelotti. “Det handler ikke bare om fjoråret, det handler om historien vår. Du vet aldri hva som vil skje. Vi må tenke på gruppen, går gjennom, og så får vi se hva som skjer etter verdenscupen.”

Vinicius Junior scoret det eneste målet i Madrids 1-0-seier over Liverpool i finalen i Paris 28. mai, og klubben bekreftet mandag at den brasilianske kantspillerens søknad om spansk pass var fullført forrige uke, noe som frigjorde en av de tre. ikke-europeiske spillerplasser i troppen.

“Klubben, fansen og befolkningen i Madrid har gitt meg mye,” sa Vinicius. “Jeg kom hit som 18-åring da jeg nettopp hadde startet min karriere i fotball, nå er jeg 22. Jeg elsker å være i Madrid, og familien min til. Jeg vil være her lenge.”Kilde