Shadow

Greg Anderson, Ron Capps vinner NHRA US Nationals-løp i IndianapolisINDIANAPOLIS — Greg Anderson vant sitt 100. NHRA-løp i karrieren, og beseiret Dallas Glenn i Pro Stock-finalen i US Nationals på mandag.

Anderson nådde 208,07 mph i sitt 6,587 sekunder lange vinnerløp. Syv av seirene hans har kommet på Lucas Oil Indianapolis Raceway Park.

“Jeg vet ikke om jeg kan forklare hvor meningsfullt dette er,” sa Anderson. “Det er utrolig, og denne (100.) seieren var ment å skje her. Indy betyr alt for meg, og jeg har sagt det hele min karriere. Ingenting kan sammenlignes med denne plassen, og for å få min 100. seier her, kunne jeg umulig be om for noe mer.”

Veteranen Ron Capps, den forsvarende verdensmesteren i Funny Car, vant for 71. gang i karrieren og først i 27 opptredener på Indy med et løp på 3,911 sekunder på 327,98 mph for å beseire poengleder Robert Hight i siste runde.

“Vi har kommet nær dette, og vi har hatt flotte racerbiler, men bilen i dag var bare så konsekvent,” sa Capps. “Det er et følelsesladet sted å komme til, og vi oppnådde alle målene vi hadde på bordet. Robert er så god som det kan bli, og han har hevet standarden for alle. Dette stedet har en slik historie og store øyeblikk, og det har bare vært en utrolig år.”

Antron Brown (Top Fuel) og Matt Smith (Pro Stock Motorcycle) vant også på NHRAs siste ordinære sesongarrangement, det 16. av 22 løp totalt.

Brown tok sin andre seier på tre løp og den 70. i karrieren med et løp på 3,706 sekunder på 321,66 mph i dragsteren for å slå av poenglederen Brittany Force i siste runde.

Smith, den forsvarende verdensmesteren, vant for første gang i Indy siden 2006 med et løp på 6,872 sekunder på 195,99 mph på sin Suzuki i siste runde.Kilde