Shadow

Fotballodds: Linjer på Christian Pulisics neste klubb


Med slutten av sommerens overgangsvindu mindre enn 24 timer unna og novembers Verdensmesterskap rett rundt hjørnet, lukkes vinduet på Chelsea FC og USAs herrelandslagsstjerne Christian Pulisic for å finne ut av klubbens situasjon.

Chelsea ønsker å beholde Pulisic i London, hvor han har spilt siden sin nordamerikanske rekordovergang på 73 millioner dollar fra Borussia Dortmund i 2019, men den 23 år gamle vingen foretrekker å flytte fra klubben for mer spilletid, ettersom Paul Tenorio i Det meldte Athletic mandag.

Hvis Pulisic ikke blir overført eller utlånt før overgangsvinduet stenger 1. september, vil han ikke ha mulighet til å dra før overgangsvinduet i januar, som er etter verdensmesterskapet og midtveis i den europeiske fotballsesongen . Pulisic kan få mer spilletid når Champions League starter neste uke, men det er usannsynlig at han får de første XI minuttene han ser etter selv da.

Så, hvor vil Pulisic ende opp hvis Chelsea finner en avtale som gir nok mening til at klubbens eierskap – ledet av amerikanske Todd Boehly – kan myke opp deres holdning til et lån eller en overgang? Vi tok kontakt med FOX Bet for hypotetiske odds og deres tanker om saken.

Odds på Pulisics neste klubb*

Manchester United: +600
Juventus: +1500
AC Milan: +2000
Atletico Madrid: +2000
Borussia Dortmund: +2500
Arsenal: +3300
Barcelona: +4000
AS Roma: +4000
Noen MLS Klubb: +10 000

I SLEKT: Hvor vil Christian Pulisic ende opp?

Chelsea å selge Pulisic til et rivaliserende lag som United virket alltid usannsynlig, men det er spesielt vanskelig å se nå som de røde djevlene og Ajax har blitt enige om en massiv overgangssum for den brasilianske vingen Antony Matheus dos Santos.

Imidlertid er noen få lag fornuftige for Pulisic, ifølge FOX Bets sportshandler Shaun Caffery.

“Nåværende markedsfavoritter Newcastle har penger å bruke etter deres overtakelse med store penger forrige sesong,” sa Caffery. «Skjærene er i ferd med å fullføre en avtale for Sociedad-spissen Alexander Isak, og Pulisic kan være den perfekte bredangriperen til å forsyne den svenske spissen sammen med Allan Saint-Maximin fra motsatt side.

“Juventus kan også være et interessant alternativ for Pulisic hvis han skulle ønske å forlate England, med Juve på jakt etter ytterligere ildkraft i deres tremannsangrep. Hvis en flytting til Juventus materialiserer seg, vil han koble seg opp med USMNT-lagkamerat Weston McKennie.”

En overgang til MLS er det minst sannsynlige scenariet for gjengen på +10 000, men han ville ikke være den første misfornøyde unge stjernen som drar til Big Six for MLS – LA Galaxy-stjernen Riqui Puig forlot Barcelona denne måneden for førstelagsminutter i USA.

Enten den unge fotballstjernen forblir i Premier League eller drar til delstaten, får vi de siste nyhetene om FOX Sports!

Last ned FOX Super 6-appen for din sjanse til å vinne tusenvis av dollar på de største sportsbegivenhetene hver uke! Bare gjør dine valg og du kan vinne hovedpremien. Last ned og spill i dag!


Få mer fra FIFA World Cup 2022 Følg favorittene dine for å få informasjon om spill, nyheter og mer.

Kilde