Leeds United vs. Everton – Fotballkamprapport – 30. august 2022

Leeds Uniteds Luis Sinisterra kansellerte Anthony Gordons første omgangsåpning for Everton da de to lagene spilte 1-1 i et pulserende Premier League-oppgjør på Elland Road tirsdag.

Sterkt knyttet til et bytte til Chelsea, begynte Gordon og avsluttet trekket som førte til åpningsmålet i det 17. minutt, skar inn fra venstre før han samlet Alex Iwobis pasning og satte ballen gjennom beina til Illan Meslier.

Leeds-spissen Rodrigo bommet på en gylden mulighet til å sette sidenivået i det 22. minutt da Jack Harrison blinket ballen på tvers av feltet, men spanjolen klarte ikke å koble seg til målet etter hans nåde.

31-åringen forlot banen 10 minutter senere etter å ha pådratt seg en skulderskade i et virvar med Everton-keeper Jordan Pickford, og selv om Leeds fortsatte å nyte mye ballbesittelse resten av omgangen, slet de med å bryte ned et sta Everton-forsvar. .

Hjemmelaget satte på presset rett etter pause og fikk målet de fortjente da Sinisterra, som startet sin første Premier League-start, slo inn et sprettskudd i det 55. minutt etter en rekke nestenulykker.

Demarai Gray trodde han hadde ført Everton tilbake i ledelsen i det 66. minutt, men målet ble kvittet etter en VAR-gjennomgang som viste at han var offside.

Begge sider sløste bort en rekke anstendige sjanser til å legge til tallet da kampen endte uavgjort som etterlater Leeds på femteplass på tabellen på åtte poeng mens Everton, som fortsatt er uten seier denne sesongen, klatrer til 15. plass på tre poeng.

Everton-sjef Frank Lampard sa at han gledet seg til å få den nye Neal Maupay, som signerte fra Brighton & Hove Albion 26. august, registrert for å spille i tide til lørdagens Merseyside-derby.

“Vi spiller kamper i minuttet uten spiss og ut og ut spiss var slik … nå får vi en spiss som kan spille neste kamp, ​​og vi vil bli sterkere,” sa Lampard til BT Sport.

Til tross for at de tapte poeng hjemme for første gang denne sesongen, virket ikke Leeds-spillerne altfor skuffet etter trekningen.

“Selvfølgelig var det ikke starten vi ønsket. Men det er viktig at vi klarer å knuse resultater og i det minste få et poeng ut av det,” sa Leeds midtbanespiller Tyler Adams til BT Sport.