Shadow

Formel E kjører i Cape Town som en del av utvidelsen av arenaen i 2023

Cape Town vil være vertskap for en runde av det elektriske Formel E-mesterskapet neste februar, og slutter seg til Indias Hyderabad og Brasils Sao Paulo som tre nye arenaer på en 2023-kalender, sa serien onsdag.

Løpet 25. februar blir Formel Es debut i Sør-Afrika og det femte av 17 runder neste sesong.

Det bybaserte mesterskapet, starten på en ny Gen3-æra med raskere, mer effektive og lettere biler, starter i Mexico City i januar.

Formel E sa at renoveringen av Seouls olympiske stadion betydde at den ikke lenger kunne brukes som et sted, og at Formel E utforsket andre steder i Sør-Korea for et løp 20. mai.

Den foreløpige kalenderen hadde sett for seg to løp i den sørkoreanske hovedstaden, som var vertskap for årets sesongavslutning ePrix der Mercedes’ Stoffel Vandoorne vant mesterskapet.

Indonesia vil ha to juni-løp i Jakarta, som debuterte i år med dobbel-header-helger også i Saudi-Arabia (Diriyah) i januar, Berlin i april og Roma og London i juli.

Spillestedet for runde 13 24. juni skulle fortsatt bekreftes.