Shadow

Formel 1’s Lewis Hamilton ‘forvandlet’ etter en nylig tur til AfrikaSju ganger Formel 1-verdensmester Lewis Hamilton sier at han føler seg «forvandlet» etter å ha reist i Afrika under racingseriens augustpause.

Briten, Formel 1s eneste svarte sjåfør hvis besteforeldre emigrerte til Storbritannia fra Karibia, har dokumentert på sosiale medier sin reise til Namibia, Rwanda, Kenya og Tanzania.

“De siste to ukene har vært noen av de beste dagene i hele mitt liv,” sa 37-åringen i et Instagram-innlegg.

“Jeg er ikke den samme mannen jeg var før denne turen, all skjønnheten, kjærligheten og freden jeg opplevde får meg til å føle meg fullstendig forvandlet.”

Hamilton, som løper for Mercedes og har vunnet rekord med 103 grand prix, sa at han hadde koblet seg til røttene sine og følt forfedrene sine sterkere enn noen gang før.

“Ingen mengde bilder kunne fange hvordan jeg føler meg nå og hva jeg prøver å si,” sa han til sine 29,5 millioner følgere. “Bare vet, der ord kommer til kort stikker følelsene dypt.”

Hamilton har lenge bedt om at Formel 1 skal kjøres på kontinentet, og sporten har snakket med arrangører i Sør-Afrika om en retur til Kyalami for første gang siden 1993.

“Stedet som jeg virkelig føler ligger mitt hjerte kjært og det viktigste for meg er å få et løp tilbake i Sør-Afrika,” sa Hamilton, en frittalende forkjemper for raselikhet og mangfold, i fjor.

“Jeg tror det er en stor tilhengerskare der ute, og det ville vært flott å kunne fremheve hvor vakkert moderlandet er.”

Kilde