Shadow

Borussia Dortmund vil bytte til Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo?


Sommerens overgangsvindu er her, og det er mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Cristiano Ronaldo skal flytte til Dortmund?

Cristiano Ronaldo presser på for en overgang fra Manchester United til Borussia Dortmund, ifølge Bild.

Ettersom tiden tikker ned i resten av overgangsvinduet, har den 37 år gamle spissen informert sin agent Jorge Mendes om å få ham til å flytte til Bundesliga-klubben, som kan tilby ham Champions League-fotball denne sesongen.

Til tross for at Ronaldo kaller spekulasjoner om hans potensielle avgang for “løgner”, virker det som om Portugal-stjernen er innstilt på å forlate Old Trafford denne sommeren. Det er rapportert at eks-Real Madrid- og Juventus-stjernen ser på Dortmund som et av sine siste alternativer, med tanke på å være den første spilleren i historien som vinner en hjemlig tittel i hver av Europas fire store ligaer.

Dortmund, som for tiden er i kontakt med Ronaldos representanter, vurderer om de skal fremme et offisielt forslag til de røde djevlene, mens BVB-manager Edin Terzic ser på en annen spiss etter Erling Haalandsin €60 millioner exit til Man City.

Klubben signerte nylig Anthony Modeste fra Köln følger Sebastien Hallersin diagnose av en testikkel-svulst som vil føre til at han savner flere måneder.

– ESPN+ guide: LaLiga, Bundesliga, MLS, FA Cup, mer (USA)
– Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

LIVE BLOGG

08.44 BST: Lederen for Dansk Spillerforening, Michael Sahl Hansen, har stemplet Barcelonas behandling av sin landsmann Martin Braithwaite som «skammelig» og «urimelig».

Braithwaite, 31, er under kontrakt med Barca til juni 2024, men den katalanske klubben er desperate etter å avlaste spissen denne sommeren, og han ble ikke inkludert i troppen for deres sommerturné.

– Behandlingen som Martin opplever er helt urimelig, sa Sahl Hansen. “Noe som sannsynligvis ligger et sted mellom mobbing og trakassering. Det er skammelig hvordan FC Barcelona prøver å tvinge ham ut av kontrakten, ut av arbeidsforholdet. En spiller som kom dem til unnsetning da de ble presset er nå vanæret. Hvor er anstendighet?”

Sahl Hansen la til at Braithwaite har sin fulle støtte.

“Juridisk kan vi ikke gjøre noe for å hjelpe Martin,” sa han. “FC Barcelona har ikke brutt noen juridiske regler. De moralske er en annen samtale. Uansett har Martin vår fulle støtte.

“En kontrakt er en kontrakt. Og FC Barcelona og Martin har signert hverandre for to år til. Martin må fortsette å oppfylle sin del av avtalen. Og det må FC Barcelona også. Og forresten, det ville passe en av verdens største klubber for å behandle spillerne sine med større respekt.”

08.19 BST: The Athletic melder at Chelsea er klare til å sende forsvarer Trevoh Chalobah ut på lån.

Chalobah (23) ble utelatt for Chelseas to første kamper i sesongen 2022-23 og ønsker å dra for mer spilletid.

Det er interesse fra et par Premier League- og Serie A-klubber, men Chelsea vil ikke at han skal forlate på en permanent avtale.

08.00 BST: Casemiro vurderer om han skal akseptere et tilbud om å bli med Manchester United eller fortsette karrieren i Real Madrid, har kilder fortalt ESPN.

Den brasilianske midtbanespilleren ønsker å ta en avgjørelse før slutten av uken. Kilder har fortalt ESPN at et møte fant sted onsdag kveld mellom Casemiros følge og Real Madrid, med et overføringsgebyr på €60m pluss €10m i tillegg og en fireårsavtale på bordet.

Casemiro, 30, vil også snakke med Madrid-trener Carlo Ancelotti for å lære mer om rollen han ville ha i laget etter ankomsten til Aurelien Tchouameni. Den tidligere Monaco-midtbanespilleren startet foran Casemiro i Madrids åpningskamp i LaLiga for sesongen mot Almeria søndag.

I følge kilder vil Ancelotti at Casemiro skal forbli på Bernabeu, men vil akseptere hvilken avgjørelse som blir tatt av klubben og spilleren.

PAPIRSLADDER (av Adam Brown)

– Barcelona fortsetter jakten på en høyreback med interesse for Achraf Hakimiavslører El Chiringuito. De Blaugrana hierarki har lett etter en alternativ signering etter å ha gått glipp av Chelsea Cesar Azpilicueta, og den 23 år gamle Paris Saint-Germain-stjernen har nå blitt identifisert som en ideell kandidat, etter å ha allerede opparbeidet seg erfaring i LaLiga mens han spilte for Real Madrid. Som en av verdens beste forsvarere kan han imidlertid koste over €80 millioner.

Asmir Begovic har blitt identifisert som et mulig alternativ for Manchester United som back-up keeper, melder Telegraph. United har vært på utkikk etter Dean Henderson forlot Old Trafford for å bli med Nottingham Forest på lån, og den 35 år gamle Everton-keeperen er angivelig på toppen av listen.

– Marseille er interessert i å anskaffe Ruslan Malinovskyii følge Fabrizio Romano. Den franske klubben ser på den 29 år gamle Atalanta-angripende midtbanespilleren, og det er rapportert at Cengiz Under kan være involvert som en del av en spillerutvekslingsavtale. Den ukrainske landslagsspilleren er interessert i å forlate Serie A-siden med øynene på en ny utfordring.

– Med kilder som sier det til ESPN Casemiro vurderer en overgang til Manchester United, Bruno Guimaraes har blitt identifisert som hans potensielle erstatter i Real Madrid, ifølge AS. Den 24 år gamle midtbanespilleren antas å være en ideell kandidat av Madrid, men kom til Newcastle United fra Lyon i januar for et gebyr på 40 millioner pund. Videre er kontrakten hans ikke satt til å utløpe før sommeren 2026.

Memphis Depaysitt potensielle skifte til Juventus kan utvikle seg etter hvert som Bianconeri se til å fremme forhandlinger ved å annullere noen av bonusene som er igjen på deres forrige avtale med Barcelona for Miralem Pjanic, skriver Calciomercato. Massimiliano Allegris side har allerede blitt enige om personlige vilkår for en toårskontrakt verdt €6 millioner per sesong med den 28 år gamle nederlandske internasjonale forwarden.

Kilde