FC Köln vs. 1. FC Union Berlin – Fotballkamprapport – 11. september 2022

Union Berlin gikk to poeng unna mesterne Bayern München på toppen av Bundesligaen etter å ha vunnet 1-0 i Köln søndag takket være et selvmål tidlig i kampen.

I en virvelvindende åpning av kampen var Union så heldige å ta ledelsen i det tredje minuttet da Köln-forsvareren Timo Hubers’ forsøk på blokkering fra et lavt innlegg gikk forbi keeperen hans ved den nærmeste stolpen.

Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Köln var uheldig som fikk straffespark fem minutter senere da et hodestøt kom på baksiden av Luca Kilians albue, men keeper Marvin Schwabe reddet Jordan Pefoks tamme straffespark for å nekte Union en tomålspute.

Union hadde sjanser til å doble ledelsen, med Bundesliga-toppscorer Sheraldo Beckers smarte mål fra en spiss vinkel som ble styrt offside av VAR mens Christopher Trimmel så hans hakkede innsats komme fra tverrliggeren.

Ettermiddagen til Kilian ble verre da han ble utvist for et annet gult kort da han prøvde å stoppe en Union-kontring og 10-manns Köln klarte ikke å finne en vei forbi gjestene, som holdt ut for seieren.

Freiburg hadde sjansen til å hoppe over Union da de møtte Borussia Mönchengladbach på søndag, men de spilte uavgjort 0-0.