Shadow

Familien deltar ikke på bortekamper på grunn av fansens oppførsel


Tottenham Hotspurs forsvarer Eric Dier sa at fansens oppførsel på fotballkamper er et alvorlig problem, og at han føler seg “for ubehagelig” for familien til å delta på bortekamper.

Premier League sa i juni at de vil innføre forbedrede sikkerhetstiltak for å forhindre upassende oppførsel fra publikum, med klubber som er enstemmig enige om at tilreisende lag vil sørge for flere forvaltere for bortekamper.

Dier sa at noen av hans familie og venner møtte problemer på Stamford Bridge under Tottenhams 2-2 uavgjort mot Chelsea i ligaen forrige måned.

“For meg det [fan behaviour] er et alvorlig problem. Jeg hadde noen familie og venner på Chelsea bortekampen med Tottenham, og de hadde problemer og sånt, sa Dier.

“Jeg ville understreke at det var begge sett med fans – jeg sier ikke at det er Chelsea-fans eller Tottenham-fans, det er fotballfans generelt.”

I 2020 ble Dier utestengt i fire kamper og bøtelagt av det engelske fotballforbundet på grunn av en konfrontasjon med en fan etter Spurs’ nederlag mot Norwich City i FA-cupen. Britiske medier rapporterte at supporteren hadde kranglet med broren.

“Vi spilte Burnley etter at jeg gikk på tribunen for neste bortekamp og Burnley-fansen sang en sang om broren min, og jeg liker den slags ting – jeg synes det er ganske morsomt,” sa Dier.

“Men det er noen ting jeg synes er veldig rart. Det er ikke hyggelig. Familien min ville aldri gått på bortekamp i dag på grunn av det – og det er synd at jeg føler meg for ukomfortabel til at de kan gå på bortekamper.”Kilde