Shadow

Chelsea er interessert i Rafael Leao mens han ser AC Milan i lønnsøkningSommerens overgangsvindu er stengt for de store ligaene i Europa. Men med et øye på januar, er det mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Leao søker kontraktfornyelse i AC Milan, til tross for Chelseas interesse

AC Milan spiss Rafael Leao er opptatt av å signere nye vilkår i San Siro mens Chelsea fortsetter å overvåke situasjonen hans, ifølge Gazzetta dello Sport.

Den 23 år gamle Portugal-angriperen har for tiden kontrakt med AC Milan frem til 2024, men etter at Chelsea så ut til å gjøre et trekk for sin signatur mot slutten av sommerens overgangsvindu, Rossoneri har ikke kastet bort tid på å innlede kontraktssamtaler om en ny langsiktig avtale.

Etter å ha bidratt til åtte mål i like mange kamper på tvers av alle konkurranser denne sesongen, er det rapportert at Leao ønsker å komme til enighet før verdenscupstart i november for å unngå potensielle distraksjoner. Serie A-mesterne er villige til å tilby ham en lønnsøkning på hans nåværende avtale til et beløp verdt rundt €6 millioner per sesong, men det er forstått at han ser etter totalt nærmere €7 millioner.

AC Milan har tidligere blitt rapportert å være på utkikk etter et gebyr på €150 millioner, frigjøringsklausulen hans, før de vil gå inn i samtaler om en mulig overgang.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

LIVE BLOGG

08.42 BST: Atletico Madrid spiss Alvaro Morata har avslørt at han var nær ved å slutte seg til Barcelona i det siste overgangsvinduet i januar.

Morata, som spilte på lån hos Juventus fra Atletico Madrid, snakket til og med med Barcelona-trener Xavi om muligheten for å flytte til Camp Nou.

“Det var alternativer,” sa Morata, som returnerte til Atletico i sommer etter en toårig utlånsperiode hos Juve. “Jeg snakket med Xavi, vi snakket om fotball og andre ting. Det føltes godt å snakke med Xavi, treneren og en tidligere spiller som jeg så opp til da jeg var ung.

«Jeg hadde fire eller fem muligheter til å forlate vinterens overgangsvindu, men til slutt, Juventus-treneren [Massimiliano] Allegri ville at jeg skulle bli. Allegri ville at jeg skulle bli i Juventus og fortalte meg at han ville at jeg skulle spille med [Dusan] Vlahovic. Dessuten var Atletico den som hadde den siste dagen.”

08.00 BST: Real Madrid-vinger Marco Asensio har forblitt ordknapp om fremtiden hans blant rapporter om at Barcelona er interessert i ham.

Asensio, 26, har ikke signert en kontraktsforlengelse med Madrid, og avtalen hans utløper neste sommer.

På spørsmål om Barca hadde kontaktet ham, fortalte Asensio Håndtere: “Jeg vet ærlig talt ikke. Jeg er fokusert på nåtiden, på nået og jeg er her for å gi alt til landslaget og deretter med klubben min. Jeg har ikke tenkt på det, jeg har ikke evaluert det. Dette er ting som dukker opp.

“Jeg hadde 200 meldinger fra vennene mine da [Barcelona reports] kom ut. Jeg fortalte dem at jeg lever i en verden hvor det er mange rykter og det er normalt. Fra januar kan jeg signere med hvilken som helst klubb, og det er normalt at jeg blir knyttet til mange andre klubber.

“Det kommer alltid nyheter og som jeg ikke kan kontrollere.”

PAPIRSLADDER (av Adam Brown)

Arkadiusz Milik imponerer mens han er på lån hos Juventus, som ønsker å signere ham på permanent basis, sier Calciomercato. Den 28 år gamle spissen har scoret tre mål på tre starter Bianconeri siden han kom fra Marseille i sommer, og avtalen inkluderer en opsjon som lar Serie A-klubben signere ham for €7 millioner.

– Arsenal har blitt koblet til Eintracht Frankfurts Jesper Lindstrøm for sent, men SPORT1 avslører at det ikke er noen frigjøringsklausul i kontrakten hans som utløper i 2026. Den 22 år gamle offensive midtbanespilleren har vært en nøkkelspiller for Frankfurt siden en breakout-sesong i kampanjen 2021-22, og det ser ut som om lag fra hele Europa vil følge utviklingen hans i januar.

– Everton midtbanespiller Allan er i samtaler med Al Wahda, skriver Football Insider. 31-åringen har ennå ikke dukket opp for Frank Lampards side denne sesongen, og med overgangsvinduet som er satt til å åpne til 4. oktober i UAE Pro League, håper de å lande Allan før fristen går ut. Brasilianeren kom til Everton fra Napoli for 21 millioner pund i 2020.

– AC Milan sporer Ligue 1-vinger Jeremy Doku, avslører Calciomercato. Mens 20-åringen har vært på San Siro-hierarkiets radar en stund, venter de på å se hvordan han presterer for Rennes denne sesongen. Doku bidro til tre mål da Belgia beseiret Hviterussland 8-0 i mars, men han har siden funnet at flertallet av opptredenene hans kommer fra benken.

– Etter at ESPN rapporterte at Nice var interessert i Mauricio Pochettino å ta over den ledige lederjobben på tirsdag, Daily Telegraph sier at den argentinske treneren ikke er opptatt av å komme tilbake til ledelsen med Ligue 1-klubben. Den tidligere Tottenham Hotspur-manageren har vært en gratis agent siden han skilte lag med Paris Saint-Germain i juli.

– Tidligere Lille-midtbanespiller Xeka er satt til å signere med Rennes frem til 2024, melder Nicolo Schira. Xeka hadde vært en gratis agent siden kontrakten hans med Ligue 1-klubben gikk ut i sommer, men det ser ut som om han vil forbli i Frankrikes toppklasse etter å ha avtalt avtaler med Les Rennais. Rapporter har tidligere antydet at 27-åringen ble tilbudt Arsenal.

Kilde