Shadow

Erling Haaland mot Harry Kane, men Cristiano Ronaldo går glipp av


Denne uken la den nye Chelsea-medeieren Todd Boehly frem et dristig, og noen vil si misforstått, forslag til Premier League om å introdusere en all-star-kamp av nord mot sør, lik de som er omtalt i en rekke idretter i United. stater.

Det har ikke gått bra, gitt den pågående debatten rundt overbelastning av kamper, og reiser mange spørsmål, og tiltrekker seg til og med hån mot Liverpool-sjef Jurgen Klopp da han ble spurt om ideen i kjølvannet av klubbens seier over Ajax i Champions League tirsdag kveld.

Boehly, som også er medeier i Los Angeles Dodgers of Major League Baseball, foreslo at en nord vs. sør-kamp kunne brukes til økonomisk fordel for alle fotballnivåer i England, ved å bruke MLB som et eksempel da det “tjente $200 millioner fra en mandag og en tirsdag.”

Men Klopp slo tilbake og sa: “Han glemmer at i de store idrettene i Amerika har disse spillerne fire måneders pauser. Det er helt annerledes i fotball. Hva kan jeg si? Vil han ta med Harlem Globetrotters [an American exhibition basketball team] også og la dem spille mot et fotballag?”

Noen fans vil hate ideen; noen tror kanskje at det kan erstatte Preseason Community Shield. Etter all sannsynlighet vil det aldri skje. Men basert på dagens form, hvilke spillere ville vært involvert hvis et all-star-spill ble annonsert akkurat nå? Mark Ogden og James Olley velger sine nordlige og sørlige XI-er, uten begrensninger på antall spillere fra en klubb.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Premier League North (av Mark Ogden)

GK, Alisson (Liverpool): Alisson har vært et sjeldent lyspunkt for Jurgen Klopps lag denne sesongen. Mens mange av lagkameratene hans lider av formtap, har målvakten vært enestående og kanter ut Manchester City-rivalen (og den brasilianske landskampen) Ederson for nr. 1-plassen.

RB, Kieran Trippier (Newcastle): Med Trent Alexander-Arnolds form i Liverpool på et dypdykk, er høyrebackposisjonen mellom Man Citys Kyle Walker og Newcastles Trippier. Jeg har gått for Trippier, men det er et nært valg. Trippiers dødball-evne svinger den i hans favør.

CB, Lisandro Martinez (Man United): Denne plassen vil vanligvis gå til Liverpools Virgil van Dijk, men han har vært ute av form, så jeg har gått for Martinez. 24-åringen hadde en marerittstart i Manchester United etter et sommerskifte på €57,37 millioner fra Ajax, men han har overvunnet det og vært enestående sammen med Raphael Varane i hjertet av forsvaret.

CB, Ruben Dias (Man City): Den beste midtstopperen i Premier League akkurat nå og en sann leder i forsvar for City. Undervurdert, men helt pålitelig.

LB, Joao Cancelo (Man City): Med Andy Robertson som sliter for formen i Liverpool og Luke Shaw ute av laget i Manchester United, har Cancelo ingen rivaler til denne posisjonen. Men selv om de alle var i toppform, ville den portugisiske landslagsspilleren fortsatt få valget.

MID, Rodri (Man City): Alle topplag vil ha en defensiv midtbanespiller i verdensklasse, men City har de beste i Premier League med Rodri. Sett ham inn i Liverpool- eller Manchester United-lagene, og de ville umiddelbart bli mye sterkere med den spanske landslagsspilleren som skjermet de fire bakerste.

MID, Christian Eriksen (Man United): Eriksen har vært en av sesongens fremragende spillere så langt. Hans syn og ro på ballen har ført til sammenligninger med Paul Scholes på Old Trafford, og prestasjonene hans har vært enda mer bemerkelsesverdige med tanke på kampen han har måttet tåle for å spille igjen etter å ha fått hjertestans i EM 2020.

MID, Kevin De Bruyne (Man City): Den belgiske midtbanespilleren er et åpenbart utvalg. Når det gjelder de beste midtbanespillerne i Premier League-æraen, har De Bruyne fortjent sin plass sammen med Roy Keane, Patrick Vieira, Steven Gerrard og Frank Lampard.

FW, Phil Foden (Man City): Foden kan spille hvor som helst på midtbanen eller frontlinjen, men hans tempo, bevegelse og øye for mål gjør ham til et åpenbart valg i en angrepsrolle. Og 22-åringen blir bare bedre.

FW, Mohamed Salah (Liverpool): Salah skal fortsatt oppnå sin beste form denne sesongen, men hvis en spiller beviser at formen er midlertidig, men klassen er permanent, er det Liverpool-spissen. Selv ute av form kan han fortsatt vinne en kamp ut av ingenting.

ST, Erling Haaland (Man City): Hvem andre kan spille i den sentrale spissrollen? Haaland har allerede 10 Premier League-mål og er på vei til å slå alle slags rekorder. Han ville komme inn i en World XI, uansett en Northern XI.

Vikarer

Det er så mye dybde blant de nordlige troppene, så jeg har sett utover Manchester-klubbene og Liverpool for å legge til Leeds-vingen Jack Harrison og Evertons Anthony Gordon etter deres imponerende sesongstart. Men det er ikke plass for Man Uniteds Cristiano Ronaldo. Han har ikke gjort nok denne sesongen.

GK, Ederson (Man City)
DEF, Kyle Walker (Man City)
DEF, Virgil van Dijk (Liverpool)
MID, Bernardo Silva (Man City)
MID, Jack Harrison (Leeds United)
FW, Anthony Gordon (Everton)
ST, Darwin Nunez (Liverpool)

Premier League South (av James Olley)

Dette er mye vanskeligere for Sør, ikke minst gitt formens betydning. Jeg har også effektivt valgt en 4-2-4-formasjon med Kane som faller dypere inn i nr. 10-rollen for 4-2-3-1 fordi dette laget definitivt kommer til å tape uansett, så det kan like gjerne gå ned i kamp.

GK, Hugo Lloris (Tottenham): Edouard Mendy har hatt sine kamper i Chelsea i det siste, mens Aaron Ramsdale ikke har sett sikker ut for Arsenal, så Lloris får nikk for en pålitelig men uspektakulær start på sesongen.

RB, Reece James (Chelsea): Dette er litt strekk på formen gitt skadeproblemene hans, men James er den fremtredende høyrebacken/høyre vingbacken i regionen.

CB, Cristian Romero (Tottenham): Ryggraden i den defensive motstandskraften som manager Antonio Conte prøver å introdusere i Tottenham.

CB, William Saliba (Arsenal): 21-åringen ville ikke vært i nærheten av dette laget for seks uker siden, men en svært lovende start på sesongen i Arsenal gir ham nikk her. Han tar faktisk plassen til Chelsea-veteranen Thiago Silva utelukkende av den grunn.

LB, Oleksandr Zinchenko (Arsenal): Den mindre varslede ankomsten fra Manchester City til Arsenal (sammenlignet med Gabriel Jesus), men en som har gitt Gunners mye større kontroll i kampene, og drev inn på midtbanen fra venstre flanke i lignende stil som Cancelo.

MID, Declan Rice (West Ham): Den beste defensive midtbanespilleren Søren har å tilby. West Ham har fått en usikker start på sesongen, men det er ikke en annen spiller som er mer effektiv til å bringe balanse til et lag.

MID, N’Golo Kante (Chelsea): Helt til slutten beklaget tidligere Chelsea-sjef Thomas Tuchel at Kante ikke var i form oftere. The Blues beste prestasjon i sesongen – uavgjort 2-2 mot Tottenham da de egentlig burde vunnet – falt sammen med nok en mesterklasse fra verdenscupvinneren.

FW, Bukayo Saka (Arsenal): Det var fristende å spille Gabriel Jesus ut, siden han spilte en lignende rolle i City, men brasilianeren har kun fungert som midtspiss for Arsenal med Saka på høyre side. Saka forblir alltid pålitelig, nesten alltid farlig.

FW, Raheem Sterling (Chelsea): Sterling begynte å finne sine føtter på slutten av Tuchel-æraen i Chelsea. Hans stamtavle og hans forståelse med Harry Kane i England gir ham ytterligere grunn til å klare det, selv om Crystal Palace-vingen Wilfried Zaha er uheldig å gå glipp av dette.

ST, Harry Kane (Tottenham): August har ikke alltid vært måneden hans, men den engelske kapteinen har startet sesongen bra og er nå tredje på listen over toppscorere i Premier League gjennom tidene. Et åpenbart valg.

ST, Aleksander Mitrovic (Fulham): Tottenham-stjernen Son Heung-Min ville vært et automatisk valg i stort sett et hvilket som helst annet øyeblikk, men kampene hans denne sesongen står i sterk kontrast til Mitrovic, som har seks mål på syv kamper, og dobler tallet allerede fra hans siste Premier. Ligakampanje.

Vikarer

Mange av disse ubåtene ville vært startere på tidligere toppprestasjoner og rykte, men hvis dette mytiske spillet var i morgen, har sør mange av sine ledende stjerner med formproblemer å løse.

GK, Edouard Mendy (Chelsea)
DEF, Thiago Silva (Chelsea)
MID, Pascal Gross (Brighton)
MID, Mason Mount (Chelsea)
FW, Wilfried Zaha (Krystallpalass)
FW, Son Heung-Min (Tottenham)
ST, Gabriel Jesus (Arsenal)Kilde