Shadow

Eks-PSG-spiller Aminata Diallo siktet for grov vold etter lagkameratangrep


Tidligere Paris Saint-Germain-spiller Aminata Diallo er siktet for grov vold av fransk påtalemyndighet i forbindelse med et angrep på en av hennes tidligere lagkamerater.

Dommeren har bedt om at Diallo forblir i varetekt etter at hun ble arrestert tidligere fredag.

Det er andre gang hun blir arrestert som en del av etterforskningen av angrepet på Kheira Hamraoui i fjor. Diallo ble tatt i varetekt i november og løslatt uten siktelse.

Diallos avhør av politiet kom etter at fire menn ble arrestert tidligere denne uken i forbindelse med angrepet.

De fire mennene fortalte politiet at Diallo var personen som ga ordre om å angripe lagkameraten hennes, har kilder fortalt til ESPN.

Mennene siterte rivaliseringen mellom de to spillerne og at Diallo ønsket å spille i stedet for Hamraoui som motivasjon for angrepet. De to spillerne spiller i samme posisjon.

Diallo skal i utgangspunktet ha nektet for å være involvert da hun ble intervjuet etter arrestasjonen før hun brukte sin rett til å tie. Hun vil nå forberede sitt forsvar med sin advokat.

Under etterforskningen skal politiet ha tatt opp telefonen til Diallo og oppdaget at hun organiserte et nytt angrep mot Hamraoui, som fortsatt er i PSG.

Hamraoui ble angrepet etter en kveld ute med Diallo og andre lagkamerater. Hamraoui ble truffet flere ganger med en metallstang og trengte sting på hender og ben.

Diallo har vært uten klubb siden kontrakten hennes med PSG gikk ut på slutten av forrige sesong.

Informasjon fra Associated Press ble brukt i denne rapporten.Kilde