Shadow

Denny Hamlin applauderer Richard Childress Racings bedring ved å signere Kyle Busch


CHARLOTTE, NC – Denny Hamlin sa at Kurt Busch ikke er under noe press for å fremskynde restitusjonen etter en hjernerystelse, og at 23XI Racing ikke presser på for å få Tyler Reddick i bilene sine et år for tidlig.

Richard Childress Racing hadde full gassrespons på Reddicks planlagte flytting til 23XI, Toyota-teamet som eies av Hamlin og Michael Jordan. Childress, blindet av Reddick og rasende, stabiliserte organisasjonen hans denne uken ved å snappe Kyle Busch, kronjuvelen til Toyotas flåte.

Ikke bare signerte Childress tiårets frie agent, men han signerte ham for å kjøre Chevrolet nr. 8 – Reddicks bil.

Med Reddicks mannskapssjef.

Det ser ut til at Reddick kan kjøre en annen Chevrolet som ennå ikke eksisterer, ettersom han rir ut det siste året av RCR-kontrakten sin. Reddick fortalte Childress i juli at han skulle flytte til 23XI Racing i 2024.

Hamlin applauderte torsdag Childress’ bedring ved å lande Busch, Cup-seriens eneste aktive flerfoldige mester og mest vinnende Toyota-fører i alle tre NASCAR nasjonale serier. Busch og Hamlin har vært lagkamerater i Joe Gibbs Racing siden Busch flyttet dit i 2008.

“Vår kunngjøring med Reddick, hvis du vil at jeg skal ta dette fra et fanperspektiv, ville det være at RCR ble overrumplet av det, forståelig nok, og dette var deres svar på det,” sa Hamlin.

“Mer enn sannsynlig kom de sammen og sa: ‘Vel, hvordan skal vi svare?’ Vel, måten de reagerte på var å få en 60 ganger vinner og to ganger mester til å fylle setet. De tok sannsynligvis med produsentene sine og sa: “Hvordan kan vi få dette til?” og de reagerte, og jeg synes de reagerte bra.”

Problemet er at Childress virker fast bestemt på å holde Reddick gjennom slutten av 2023-avtalen, bare nå flytter han ham til en tredje bil. Childress sa at han ville få et charter for den tredje Chevroleten, men sa ikke hvem som solgte, og kjøpesummen er nord for 20 millioner dollar akkurat nå.

23XI hadde det ikke travelt med å få Reddick inn i organisasjonen fordi Kurt Busch er under kontrakt ut 2023, og Hamlin sa at det til og med er en opsjon på Busch for 2024. Men Busch har vært på sidelinjen siden juli med hjernerystelse og det har vært spekulasjoner de 44 -årig mester vil trekke seg.

Hamlin sa at 23XI fortsatt planlegger at Reddick skal bli med i organisasjonen i 2024, og at det ikke er noe press på Busch for å sette seg tilbake i bilen hans. Bubba Wallace kjører for tiden Buschs Toyota nr. 45 og vant forrige uke i Kansas; Ty Gibbs er i Wallaces Toyota nr. 23.

“Vi føler fortsatt at Kurt kommer til å løpe neste år, hvis han ikke gjør det, har vi allerede beredskapsplaner for 45-bilen,” sa han. “Hvis (Reddick) ble dyttet til siden, tror jeg vi ville tatt ham. Men jeg vet ikke at vi trenger å presse på for å få ham tidlig.

“Tyler har virkelig sagt, og jeg tror det, at han ønsker å leve ut kontrakten sin på RCR. For det meste ønsket han å gjøre det for laget sitt og gutta. Da han ble tatt ut av (nr.) 8-bilen, vet ikke om det endrer seg, men jeg vet at Tyler ønsket å avslutte det han startet der.”

Serien kjører neste lørdag kveld på Bristol Motor Speedway i Tennessee i det første elimineringsløpet i sluttspillet. Hamlin er favoritten til å vinne løpet, mens Kyle Busch tok sin eneste cupseier for året på Bristol på våren da betongoverflaten var dekket av skitt.

Fire sjåfører vil bli kuttet fra 16-førerfeltet etter Bristol, og Kyle Busch er under snittlinjen på 13. plass. Også i fare for eliminering er Austin Dillon, Chase Briscoe og Kevin Harvick.Kilde