Shadow

Den nederlandske stjernen Jackie Groenen slutter seg til PSG etter Manchester United-avgangen


Den nederlandske midtbanespilleren Jackie Groenen har sluttet seg til Paris Saint-Germain etter at han forlot Manchester United, meldte begge lag torsdag.

Groenen, som har signert en treårskontrakt i PSG, spilte 60 kamper i alle konkurranser for United etter at hun kom til dem i 2019. Hun hadde tidligere spilt for Chelsea.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

“Jeg er veldig spent på å være her. Det er en stor forandring, et stort steg i karrieren min,” sa Groenen i et intervju med PSGs offisielle nettside. «Jeg er veldig glad for å være pariser, endelig å være her i Paris.

“Førsteinntrykket mitt er veldig bra. Alle er så hyggelige mot meg. Jeg har allerede møtt de fleste jentene, og de virker alle bedårende. Jeg er veldig spent på å være her på en av de største klubbene i verden.”

Hun la til: “Jeg har kommet hit for å vinne. Jeg håper å vinne mange trofeer denne sesongen, og jeg er allerede veldig spent på utsiktene til å spille i Champions League. Jeg tror målene mine er de samme som for laget: vinne så mange kamper som mulig.”

27-åringen har spilt 92 kamper for Nederland og scoret ni mål.

Etter hennes avgang fra Old Trafford sa Groenen til klubbens hjemmeside: «Jeg har hatt det så flott å representere denne fantastiske fotballklubben.

“Jeg vil takke Manchester United-staben, spillerne og fansen for at de tror på meg, og jeg vil definitivt følge klubbens prestasjoner med stor interesse.”



Kilde